Vesti iz zemlje

01.04.2020. 07:24

Promo

Autor: Nova Ekonomija

ICT Hub pokrenuo onlajn platformu eHUB

Centar za razvoj tehnološkog preduzetništva i inovacija ICT Hub je, u cilju prilagođavanja novonastalim okolnostima izazvane koronavirusom, lansirao onlajn platformu za razmenu znanja o inovacijama, dizajnu poslovnih modela i tran...

Foto: Promo

Centar za razvoj tehnološkog preduzetništva i inovacija ICT Hub je, u cilju prilagođavanja novonastalim okolnostima izazvane koronavirusom, lansirao onlajn platformu za razmenu znanja o inovacijama, dizajnu poslovnih modela i transformaciji poslovanja, pod nazivom eHUB. Platforma će pokriti i brojne teme koje se tiču digitalno i tehnološki osvešćenog društva, ali i onima koji to žele da postanu, a koje će dodatno pomoći korisnicima da se adaptiraju na promene koje su zadesile čitav svet, kao i na novi način rada.

U sasopštenju se navodi da će registrovani korisnici na  ovoj platformi imati pristup stučnim tekstovima i studijama slučaja koje je razvio ekspertski tim ICT Hub-a, kao i video materijalima sa lekcijama za mlade, mala i srednja preduzeća i startape.

U okviru platforme eHUB, biće dostupne i objave za sve aktuelne meetup formate koje ICT Hub održava u saradnji sa svojim partnerima.

„Pokrenuli smo ovu platformu kako bismo na jednom mestu razmenili znanja i iskustva stečena tokom proteklih godina. Zahvaljujući platfomi, zajedno ćemo tragati za konkretnim načinima i metodologijama uz pomoć kojih pojedinci i kompanije mogu da se prilagode novonastalim okolnostima. Budući da je nužda oduvek bila majka inovacije, ono što će napraviti najveću razliku u vremenima koja su ispred nas, jeste upravo sposobnost brzog i preduzetnog prilagođavanja“, istakao je direktor ICT Hub-a Kosta Andrić.

Platforma će svake nedelje biti ažurirana novim sadržajima, relevantnim vestima iz zemlje i sveta, kao i korisnim linkovima, dok će članovi eHUB zajednice biti u mogućnosti da predlažu nove teme i pravce razmišljanja, kao i da o njima diskutuju u posebno osmišljenoj sekciji –  eHUB zajednica.

Preuzimanje delova teksta je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na novaekonomija.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i pravilima korišćenja sajta.

Sajt je zaštićen pomocu reCaptcha i Google. Google Politika Privatnosti i Google Uslovi Korišćenja su primenjeni.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.