Svet

28.05.2020. 12:03

Mymodernmet

Autor: Nova Ekonomija

Burger King u Nemačkoj našao način da goste drži na dva metra

Burger King u Nemačkoj uveo je džinovske kartonske krune kako bi primorao ljude da stoje udaljeni jedni od drugih na dovoljnom odstojanju, prenosi mymodernmet.com.Mnogi restorani širom sveta ponovo otvaraju svoja vrata za mušterij...

Burger King

Svet

28.05.2020. 12:03

Burger King u Nemačkoj uveo je džinovske kartonske krune kako bi primorao ljude da stoje udaljeni jedni od drugih na dovoljnom odstojanju, prenosi mymodernmet.com.

Mnogi restorani širom sveta ponovo otvaraju svoja vrata za mušterije, ali određene mere protiv pandemije još uvek važe i restorani pronalaze kreativne načine kako da te mere sprovedu.

Svaka mušterija Burger Kinga dobija presavijenu, ravnu verziju šešira koju će onda sami morati da naprave.

„Želeli smo da ojačamo pravila visokih bezbednosnih i higijenskih standarda koje slede BK restorani“, izjavio je predstavnik Burger Kinga.

„Kruna za socijalnu distancu „uradi sam“ bila je zabavan i razigran način da podsetimo naše goste da praktikuju društveno distanciranje dok uživaju u hrani u restoranima“, dodao je on.

Ovo nije jedina ideja koju Burger King pokušava. U Italiji se prodaje „burger za socijalno distanciranje“, a to je burger koji ima tri puta veću količinu sirovog luka, tako da ljudima stvara loš zadah i samim tim drži druge podalje.

Kako kreativni restorani poštuju socijalnu distancu (VIDEO)

Preuzimanje delova teksta je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na novaekonomija.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i pravilima korišćenja sajta.

Sajt je zaštićen pomocu reCaptcha i Google. Google Politika Privatnosti i Google Uslovi Korišćenja su primenjeni.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.