Svet

06.07.2020. 16:22

Ekathimerini

Autor: Nova Ekonomija

Grčka vlada će objaviti spisak medija kojima je dala novac za korona kampanju

Grčka vlada se u ponedeljak obavezala da će objaviti detaljan izveštaj o izdacima svoje kampanje za zaustavljanje koronavirusa „Ostajemo kod kuće“ sa spiskom svih medija koji su uključeni u to.Najavljujući objavljivanje li...

Pexels

Svet

06.07.2020. 16:22

Grčka vlada se u ponedeljak obavezala da će objaviti detaljan izveštaj o izdacima svoje kampanje za zaustavljanje koronavirusa „Ostajemo kod kuće“ sa spiskom svih medija koji su uključeni u to.

Najavljujući objavljivanje liste tokom zakazanog brifinga za medije, portparol vlade Stelios Petsas primetio je da je medijska kampanja deo vladinog brzog odgovora na pandemiju koja je uspela da „obuzda širenje, ojača zdravstvenu službu i spasi živote“.

„Hitni i vanredni uslovi učinili su neophodnim da se upotrebe sva moguća sredstva za obaveštavanje građana“, rekao je Petsas i dodao da je hitnost situacije naterala vlasti da tendere dodele izvođačima sa potrebnim specijalističkim znanjem i zaposlenima koji mogu efikasno da sprovedu projekat.

Objava liste usledila je kao odgovor na sve veće zahteve opozicije za detaljnim izveštajem kako je oko 20 miliona evra dodeljeno medijskim kućama koje promovišu vladinu zdravstvenu politiku.

Preuzimanje delova teksta je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na novaekonomija.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i pravilima korišćenja sajta.

Sajt je zaštićen pomocu reCaptcha i Google. Google Politika Privatnosti i Google Uslovi Korišćenja su primenjeni.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.