Srbija

03.09.2020. 10:23

Saopštenje

Autor: Nova Ekonomija

APR: Danas ističe rok za dostavljanje konsolidovanih finansijskih izveštaja

Danas ističe rok za dostavljanje konsolidovanih godišnjih finansijskih izveštaja obveznika za 2019. godinu, saopštila je Agencija za privredne registre (APR).Poslednjeg dana roka za predaju izveštaja APR je obezbedila...

Foto: Pixabay

Srbija

03.09.2020. 10:23

Danas ističe rok za dostavljanje konsolidovanih godišnjih finansijskih izveštaja obveznika za 2019. godinu, saopštila je Agencija za privredne registre (APR).

Poslednjeg dana roka za predaju izveštaja APR je obezbedila dežurstvo u Registru finansijskih izveštaja i Servis desku do 21 čas radi pružanja stručne pomoći u vezi sa sastavljanjem i dostavljanjem konsolidovanih godišnjih finansijskih izveštaja i tehničke podrške obveznicima, navode u APR.

Dodaje se i da je ove godine rok iz zakona koji uređuje računovodstvo izuzetno produžen zbog proglašenja vanrednog stanja usled epidemije koronavirusa.

Sve informacije odnosno instrukcije u vezi sa sastavljanjem i dostavljanjem konsolidovanih godišnjih finansijskih izveštaja za 2019. godinu, u formi pravila, tehnickih i korisnickih uputstava, kao i video uputstava, mogu se naći na internet stranici APR-a, u okviru Registra finansijskih izveštaja.

Za stručnu pomoć prilikom sastavljanja i dostavljanja izveštaja korisnicima je na raspolaganju mejl adresa finizvestaji@apr.gov.rs, dok se za tehničku podršku u vezi sa pristupom PIS FI sistemu ili problemima sa potpisivanjem korisnici se mogu obratiti na mejl adresu sd@apr.gov.rs.

Preuzimanje delova teksta je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na novaekonomija.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i pravilima korišćenja sajta.

Sajt je zaštićen pomocu reCaptcha i Google. Google Politika Privatnosti i Google Uslovi Korišćenja su primenjeni.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.