Vesti iz zemlje

04.09.2020. 15:43

Netokracija

Autor: Nova Ekonomija

KupujemProdajem lansirao iOS aplikaciju

Domaći sajt za kupovinu i prodaju robe KupujemProdajem lansirao je aplikaciju za korisnike iOS uređaja, piše portal Netokracija. Potencijalni kupci proizvode mogu pretraživati prema kategoriji ili lokaciji, a oni koji se još nisu ...

Foto: Wikimedia/KupujemProdajem

Domaći sajt za kupovinu i prodaju robe KupujemProdajem lansirao je aplikaciju za korisnike iOS uređaja, piše portal Netokracija.

Potencijalni kupci proizvode mogu pretraživati prema kategoriji ili lokaciji, a oni koji se još nisu registrovali na KupujemProdajem sajtu, sada mogu to uraditi i putem besplatne aplikacije preko svog Epl, Gugl ili Fejsbuk naloga.

„iOS aplikacija je zvanično ulistana u App Store 2. septembra, a prve reakcije korisnika su pozitivne“, rekao je za Netokraciju Bojan Leković, izvršni direktor i suosnivač sajta KupujemProdajem, koji kaže da se na aplikaciji aktivno radi tačno godinu dana.

Leković navodi da, iako je KupujemProdajem mobilni sajt zadovoljavao potrebe i Apple korisnika, između ostalog, ipak su svesni da korisnici očekuju komfor posvećene aplikacije.

Dodaje da je jedan od primarnih ciljeva da se aplikacija usavrši i da ”sustigne“ web i Android verziju KP platforme u dogledno vreme, kao i da iOS aplikacija tek treba da dobije sve planirane funkcionalnosti.

Preuzimanje delova teksta je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na novaekonomija.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i pravilima korišćenja sajta.

Sajt je zaštićen pomocu reCaptcha i Google. Google Politika Privatnosti i Google Uslovi Korišćenja su primenjeni.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.