Srbija

22.10.2020. 19:22

Nova ekonomija

Autor: Nova Ekonomija

Kako bi nove restriktivne mera uticale na poslovanje vašeg preduzeća?

ascsacCreate your own user feedback survey...

Foto: Pixabay

Srbija

22.10.2020. 19:22

U Srbiji je u poslednja 24 sata na koronavirus bilo pozitivno 416 osoba, od 6.715 ljudi koliko je ukupno testirano, saopštilo je Ministarstvo zdravlja. Na respiratorima se nalazi 24 pacijenata, dok su od posledica COVID-19 u poslednja 24 sata preminule dve osobe.

Dan ranije, u Srbiji je registrovano je 512 novih slučajeva zaraze, čime je dostignut novi rekord, nezabeležen i u periodu kada je na snazi bilo vanredno stanje, ograničenje kretanja i okupljanja.

Članovi Kriznog štaba za borbu protiv koronavirusa u Srbiji danas su odlučili da se još uvek ne uvode oštrije mere zaštite, ali se u javnosti sve češće diskutuje da li naša zemlja treba, poput nekih država okruženja, da uvede restriktivnije mere kako bi se širenje bolesti tokom hladnijih dana usporilo.

Podsećamo, privreda Srbije je pretrpela najteži udar kada su na snazi bile zabrane putovanja i okupljanja, koje su podrazumevala i potpuni prestanak proizvodnje u nekim sektorima.

Da li je vaše preduzeće pripremljeno za potencijalno uvođenje restriktivnih mera?

Šta vi mislite o tome? Molimo Vas da izdvojite dva minuta i popunite našu anketu.

(function(t,e,s,n){var o,a,c;t.SMCX=t.SMCX||[],e.getElementById(n)||(o=e.getElementsByTagName(s),a=o[o.length-1],c=e.createElement(s),c.type=“text/javascript“,c.async=!0,c.id=n,c.src=“https://widget.surveymonkey.com/collect/website/js/tRaiETqnLgj758hTBazgdyEx_2Bz6Q6UTSWXlxW02fRDdQSq_2FJRfMarl_2BBgrJFO7tU.js“,a.parentNode.insertBefore(c,a))})(window,document,“script“,“smcx-sdk“);
Create your own user feedback survey

Preuzimanje delova teksta je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na novaekonomija.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i pravilima korišćenja sajta.

Sajt je zaštićen pomocu reCaptcha i Google. Google Politika Privatnosti i Google Uslovi Korišćenja su primenjeni.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.