Srbija

29.10.2020. 16:45

Saopštenje

Autor: Nova Ekonomija

Dve godine poslovanja Fabrike dečje hrane (BFF): Stigli do Afrike i Azije

Fabrika dečije hrane (BFF), poznata po brendu Nutrinu, prisutna je na tržištu Evropske Unije, u Rusiji i zemljama bivšeg SSSR-a, a od nedavno i na tržišu Zambije i Angole, saopštila je kompanja povodom dve godine poslov...

BFF

Srbija

29.10.2020. 16:45

Fabrika dečije hrane (BFF), poznata po brendu Nutrino, prisutna je na tržištu Evropske Unije, u Rusiji i zemljama bivšeg SSSR-a, a od nedavno i na tržišu Zambije i Angole, saopštila je kompanja povodom dve godine poslovanja.  

Dobijanjem HALAL sertifikata u maju tekuće godine, Nutrino proizvodima se otvaraju vrata i velikog broja zemalja u kojima se trguje HALAL sertifikovanom robom.

Kako se navodi, sa proizvodnih linija Fabrike dnevno može da izađe i do 70 tona gotovih proizvoda, što na godišnjem nivou iznosi oko 22.000 tona hrane za najmlađe. 

Inovacije u pogledu drugačijeg asortimana, praktičnih pakovanja i visokog kvaliteta, nastavljene su i ove godine, širenjem portfolija u segmentu dečje hrane i lansiranjem novih ukusa žitnih kaša. 

Dobri poslovni rezultati, uz velike proizvodne kapacitete pogona, omogućili su da Fabrika od nedavno u svom portfoliju ima i potpuno nove, zdrave proizvode za čitavu porodicu. Novi brend NUTRINO LAB čine 100% prirodni pirei od voća i povrća, kao i sokovi, bez ikakvih dodataka, jedinstveni na našem tržištu i namenjeni svima koji su u potrazi za zdravim i hranljivim obrocima, kontrolisanog kvaliteta. 

 „Fabrika dečje hrane trenutno proizvodi veliki broj artikala za različita tržišta, Nutrino je dostigao 25% udela na domaćem tržištu, čime smo zauzeli mesto među vodećim proizvođačima dečje hrane, a beležimo i pozitivan trend rasta. Dve godine je bilo dovoljno da postanemo sinonim za zdravu i kvalitetnu hranu za naše najmlađe, a sada taj kvalitet želimo da ponudimo i svim ostalim članovima porodice, i to NUTRINO LAB asortimanom“, istakla je Milena Cvetković, izvršni direktor Fabrike dečje hrane (BFF

Preuzimanje delova teksta je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na novaekonomija.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i pravilima korišćenja sajta.

Sajt je zaštićen pomocu reCaptcha i Google. Google Politika Privatnosti i Google Uslovi Korišćenja su primenjeni.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.