Srbija

16.12.2020. 14:00

Air Serbia

Autor: Nova Ekonomija

Er Srbija produžila mogućnost za besplatnu promenu datuma putovanja

Foto: Promo

Srbija

16.12.2020. 14:00

Nacionalni avio-prevoznik Er Srbija je usled promenljive epidemiološke situacije i posledičnih ograničenja u putovanjima odlučila da produži akciju besplatne promene datuma putovanja i tu pogodnost omogući svima koji kupe avio-karte do 31. marta 2021. godine.

Promotivna akcija se odnosi na sve destinacije u mreži avio-prevoznika, osim Njujorka, i važi za putovanja do 30. juna 2021. godine, navodi se u saopštenju.

„Imajuću u vidu da aktuelne okolnosti u celom svetu sve više ograničavaju mogućnosti putovanja, uvereni smo da će putnici uz ovu pogodnost imati daleko veću fleksibilnost, a samim tim će moći lakše i rasterećenije da rezervišu letove“, izjavio je Jirži Marek, direktor za komercijalu i strategiju Er Srbije.

Putnici mogu da zamene datum leta, bez naplate penala, neograničen broj puta i u bilo kom trenutku, a najkasnije dan pre planiranog putovanja.

Ukoliko prvobitno plaćena tarifa nije raspoloživa za novoizabrani datum, moguće je izvršiti doplatu do cene sledeće dostupne tarife.

Preuzimanje delova teksta je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na novaekonomija.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i pravilima korišćenja sajta.

Sajt je zaštićen pomocu reCaptcha i Google. Google Politika Privatnosti i Google Uslovi Korišćenja su primenjeni.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.