Srbija

19.10.2021. 13:52

Nova ekonomija

Autor: Nova Ekonomija

Studentski startap EasyPass.rs olakšava zakazivanje privatnih časova

Ljubav prema preduzetništvu koja je počela još u detinjstvu, na prvom je mestu u nizu zajedničkih interesovanja i poslovnih opredeljenja Marijane Jovanović iz Kruševca i Jane Antić iz Pirota, koje su zajedno pokrenule digital...

Foto: Nova ekonomija

Srbija

19.10.2021. 13:52

Ljubav prema preduzetništvu koja je počela još u detinjstvu, na prvom je mestu u nizu zajedničkih interesovanja i poslovnih opredeljenja Marijane Jovanović iz Kruševca i Jane Antić iz Pirota, koje su zajedno pokrenule digitalnu platformu EasyPass.rs, koja studentima olakšava zakazivanje privatnih časova.

Obe potiču iz preduzetničkih porodica, završile su Fakultet za ekonomija, finansije i administraciju (FEFA) i trenutno su na master studijama na Fakultetu organizacionih nauka (FON).

„Još za vreme studija videle smo da studenti na svim fakultetima, kao i učenici osnovnih i srednjih škola stalno traže privatne časove i dobre profesore. Pre godinu dana pokrenule smo EasyPass.rs platformu koja bi pomogla studentima da dostignu svoj maksimalni potencijal kroz inovativno onlajn podučavanje“, rekla je Marijana Jovanović.

Tokom vanrednog stanja imale su mnogo vremena da rade na razvoju sajta. Učenicima i studentima koji su pratili onlajn nastavu od kuće bila je potrebna dodatna pomoć i u pravom trenutku pokrenuli smo aplikaciju, kaže Jana Antić. 

„Sve smo pokrenule i razvile same, uz pomoć još jednog trećeg člana tima koji je programer i bavi se tehničkim poslom. Za sada sve finansiramo iz sopstvenog budžeta i uložili smo više od 4.000 evra od marta prošle godine do danas. Inače, pokretanje posla koštalo bi nas mnogo više da u našem timu nemamo proogramera. Uskoro planiramo da apliciramo za programe finansijske podrške“, dodaje Marijana.

Studentska aplikacija nudi više kategorija iz različitih edukativnih oblasti poput jezika, matematike, informatike i ostalih predmeta koji se pohađaju tokom osnovnog i srednjoškolskog obrazovanja.

Sajt nije namenjen samo studentima, kako napominju, već i profesorima koji mogu da se registruju.

Planiraju da prošire tim i dodaju nove karaketristike koje će dodatno olakšati zakazivanje privatnih časova.

Preuzimanje delova teksta je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na novaekonomija.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i pravilima korišćenja sajta.

Sajt je zaštićen pomocu reCaptcha i Google. Google Politika Privatnosti i Google Uslovi Korišćenja su primenjeni.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.