Srbija

18.01.2022. 11:48

Saopštenje

Autor: Nova Ekonomija

Sajam zapošljavanja „Hotel Job Fair“ prvi put u Beogradu

Internacionalni sajam zapošljavanja u hotelijerstvu Hotel Job Fair održaće se prvi put u Beogradu 28. januara u hotelu Hyatt.Hotel Job Fair je sajam poslova za sve kandidate iz oblasti hotelijerstva koji su zainteresovani da rade u najve...

Foto: Hotel Job Fair

Srbija

18.01.2022. 11:48

Internacionalni sajam zapošljavanja u hotelijerstvu „Hotel Job Fair“ održaće se prvi put u Beogradu 28. januara u hotelu Hyatt.

„Hotel Job Fair“ je sajam poslova za sve kandidate iz oblasti hotelijerstva koji su zainteresovani da rade u najvećim i najprestižnijim hotelima u zemlji i regionu, navodi se u saopštenju. 

Na sajmu su svoje prisustvo potvrdili najbolji hoteli iz regiona kao što su: Valamar (Hrvatska), Hilton (Srbija), One&Only (Crna Gora), Falkensteiner (Hrvatska), Amadria Park (Hrvatska), zatim ultra luksuzni Maslina sa Hvara. Koliko je sajam ozbiljan i tražen dokazuje i činjenica da će na Hotel Job Fairu svoju firmu predstaviti Waldorf Astoria i Hilton iz Ujedinjenih Arapskih Emirata.

Svi registrovani posetioci će imati priliku da posete štandove više od 30 najvećih i najpriznatijih hotela, da čuju priče najmoćnijih ljudi u industriji u okviru posebnog sajamskog foruma uživo, i da ostave svoj CV i dobiju šansu za potencijalno zaposlenje.

BEOGRADU POTREBAN SUPER-LUKS HOTEL UPRKOS GUBICIMA U PANDEMIJI

Preuzimanje delova teksta je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na novaekonomija.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i pravilima korišćenja sajta.

Sajt je zaštićen pomocu reCaptcha i Google. Google Politika Privatnosti i Google Uslovi Korišćenja su primenjeni.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.