Srbija

18.01.2022. 14:23

Saopštenje

Autor: Nova Ekonomija

Arthur D. Little otvara kancelariju u Srbiji, širi poslovanje na Balkanu

Konsultantska kompanija Arthur D. Little (ADL) je otvorila novu kancelariju u Beogradu. Kancelarijom će rukovoditi Bela Virag, partner i rukovodilac u kompaniji ADL Austrija, zajedno sa izvršnom direktorkom Milenom Matić koja će biti odgovo...

Foto: Promo/ Milena Matić i Bela Virag

Srbija

18.01.2022. 14:23

Konsultantska kompanija Arthur D. Little (ADL) je otvorila novu kancelariju u Beogradu. Kancelarijom će rukovoditi Bela Virag, partner i rukovodilac u kompaniji ADL Austrija, zajedno sa izvršnom direktorkom Milenom Matić koja će biti odgovorna za razvoj lokalnog tržišta, navodi se u saopštenju te kompanije.

Kancelarija u Beogradu je 43. po redu i otvorena u skladu sa planiranim proširenjem globalne mreže kompanije. U proteklih pet godina, 20 novih kancelarija je otvoreno širom sveta. 

„Kompanija ADL je posvećena bliskoj saradnji sa klijentima, i u skladu sa tim je otvorila kancelariju u Beogradu s ciljem da obezbedi lokalnu podršku srpskim kompanijama sa kojima trenutno radi, kao i da ostvari saradnju sa novim klijentima i unapredi svoje poslovanje u regiji Zapadnog Balkana. Kompanija je takođe jako zainteresovana da lokalnim talentima ponudi mogućnost profesionalnog razvoja u sferi strateškog konsaltinga“, dodaje se u saopštenju. 

ADL takođe navodi da je u prilici da pomogne i javnom i privatnom sektoru da usvoje nove i inovativne načine rada u periodu pripreme za potpun pristup jedinstvenom tržištu Evropske unije, a da je cilj u porvom redu saradnja sa klijentima u sektorima strateškog rasta, uključujući telekomunikacije, finansije, IT, transport i energetski sektor.

„Srbija je tržište koje ima veliki potencijal i postaje sve dinamičnije u aktivnoj potrazi za novim načinima rasta i širenja. Kao ekspert za rast pomoću inovativne primene tehnologija, kompanija ADL je u tom smislu savršeni partner organizacijama u javnom i privatnom sektoru. Ono što nas razlikuje od drugih u radu sa klijentima, je način rada  “rame uz rame“, kao sastavni deo njihovog tima, koji se oslanja na naše mnogobrojne međunarodne eksperte u datom segmentu poslovanja. Na taj način im nudimo najbolje moguće rešenje, uz podršku našeg najadekvatnijeg tima, čime uspešno realizujemo potrebe i ambicije naših klijenata“, rekao je Bela Virag, partner i rukovodilac u kompaniji ADL Austrija

Milena Matić, izvršni direktor u kompaniji ADL, dodala je da je ponosna na uspehe koje su postigli u saradnji sa klijentima u Srbiji u oblasti telekomunikacija, IT sektoru, energetskom i državnom sektoru u prethodnih nekoliko godina.

„Radujemo se prilici da proširimo naše poslovne aktivnosti i na druge oblasti u kojima imamo značajno iskustvo i ekspertizu, kao što su transport, bankarstvo i osiguranje i zdravstvo. Takođe, planiramo i da dodatno unapredimo kancelariju u Beogradu zapošljavanjem lokalnog tima, oslanjajući se na veliku bazu talenata u Srbiji. Nudimo odličnu atmosferu i priliku za rad sa timom izuzetnih ljudi“, zaključila je ona.

Arthur D. Little je lider u inovacijama u konsultantskoj industriji od 1886. godine, a savetuje klijente kako da uspešno posluju na promenljivim tržištima i ekosistemima.

Kompanije ima kancelarije u velikim poslovnim centrima širom sveta, pomaže mnogim kompanijama sa liste Fortune 1.000, kao i drugim liderima na tržištu i organizacijama u javnom i državnom sektoru.

Preuzimanje delova teksta je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na novaekonomija.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i pravilima korišćenja sajta.

Sajt je zaštićen pomocu reCaptcha i Google. Google Politika Privatnosti i Google Uslovi Korišćenja su primenjeni.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.