Srbija

03.03.2022. 12:06

Saopštenje

Autor: Nova Ekonomija

SC Ventures: Novih 70 miliona evra za startape

South Central Ventures kao vodeći regionalni VC fond sa kancelarijama u Ljubljani, Zagrebu, Beogradu i Skoplju, najavio je novih 70 miliona evra za finansiranje startapa u Srbiji i širom Jugoistočne Evrope.U novom fondu učestvuju instit...

Foto: Pixabay

Srbija

03.03.2022. 12:06

South Central Ventures kao vodeći regionalni VC fond sa kancelarijama u Ljubljani, Zagrebu, Beogradu i Skoplju, najavio je novih 70 miliona evra za finansiranje startapa u Srbiji i širom Jugoistočne Evrope.

U novom fondu učestvuju institucionalni i privatni investitori, uključujući Evropski investicioni fond (EIF), Evropsku banku za obnovu i razvoj (EBRD), Triglav osiguranje i BTC, prenosi Netokracija.

Pored toga, SC Ventures ovoga puta može se pohvaliti i rekordnim brojem regionalnih investitora tj. uspešnih preduzetnika i poslovnih anđela koji su doprineli novom fondu.

STALNO UČENJE PREDUSLOV ZA RAZVOJ STARTAPA

U saopštenju za medije navodi se da fokus ulaganja ostaje na softverskim preduzećima koja se transformišu, digitalizuju i donose inovacije u različite industrije i sektore kao što su fintech, agrotech, martech, budućnost rada i drugi.

FOKUS SU KLIJENTI A NE INVESTITORI

Preuzimanje delova teksta je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na novaekonomija.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i pravilima korišćenja sajta.

Sajt je zaštićen pomocu reCaptcha i Google. Google Politika Privatnosti i Google Uslovi Korišćenja su primenjeni.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.