Srbija

07.06.2022. 12:53

British International School

Autor: Nova Ekonomija

„Šekspir je strava!“ – Predstava osnovne škole British International School

Foto: British International School

Srbija

07.06.2022. 12:53

 Učenici osnovne škole British International School su maestralno obeležili kraj školske godine. Pred brojnom publikom odigrali su predstavu „Šekspir je strava!“ (orig. Shakespeare Rocks!) 2. juna u Kulturnom centru „Vlada Divljan“. 

Vredni osnovci BIS-a su fantastično odigrali svoje uloge, pevali, igrali i pokazali raskošan talenat na pozornici pred punom salom kulturnog centra. Predstava na engleskom, osmišljena je tako da prati događaje zabeležene u Šekspirovom dnevniku koji je vekovima bio izgubljen i konačno pronađen.

Svaki čin predstave prikazao je drugu Šekspirovu priču uz veselu melodiju. Učenici BIS-a su vredno vežbali za predstavu sa svojim učiteljicama, a videli smo ih u ulogama iz poznatih Šekspirovih komada prilagođenih najmlađima.

Posebno smo zahvalni nastavnom osoblju osnovne škole BIS-a koji su sa mnogo entuzijazma i truda uključili sve učenike osnovne škole u ovogodišnju uzbudljivu predstavu.

Ponosimo se kvalitetom našeg nastavnog osoblja, bilo da se radi o kvalifikovanim nastavnicima iz Velike Britanije ili visoko kvalifikovanim nastavnicima iz Srbije, od kojih mnogi rade u BIS-u već dugi niz godina.

Njihovo znanje i iskustvo u nastavi prilagođenog britanskog nastavnog plana i programa rezultiraju kvalitetnim znanjem naših učenika koji se upisuju i završavaju najprestižnije univerzitete, među kojima su univerziteti Kembridž i Oksford, Londonska škola ekonomije, Imperijal koledž, Univerzitet u Edinburgu, Univerzitet Berkli u SAD-u, Univerzitet u Roterdamu, Univerzitet u Beču kao i Univerzitet u Beogradu.

Preuzimanje delova teksta je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na novaekonomija.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i pravilima korišćenja sajta.

Sajt je zaštićen pomocu reCaptcha i Google. Google Politika Privatnosti i Google Uslovi Korišćenja su primenjeni.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.