Srbija

16.06.2022. 12:36

Nova ekonomija

Autor: Nova Ekonomija

Kriza i inflacija povećale broj igara na sreću

Foto: Nagradne Igre Srbija

Srbija

16.06.2022. 12:36

Zbog krize i stalnih poskupljenja, značajno je porastao broj nagradnih igara kojima kompanije žele da privuku kupce, piše u saopštenju portala Nagradneigrers. Zbog toga je, sada više nego ikada, neophodno da se prate „samo prave i sigurne nagradne igre“, navodi se u saopštenju.

„Trgovački lanci nas mame nagradama, tako da su samo u ovom trenutku četiri aktivne nagradne igre s automobilom kao glavnom nagradom (VodaVoda, Smoki, Nectar, Cedevita). Ilustracije radi, u 2020. se igralo oko 60 igara manje nego prošle godine, a u prethodnih godinu dana je poklonjeno više od 28 automobila“, dodaje se u saopštenju.

Kako se objašnjava, potrošači mogu da se zaštite igrajući preko www.nagradneigrers.com stranice na kojoj se nalaze sve prave i aktuelne igre u Srbiji.

„Krađe podataka i druge prevare kroz lažne nagradne igre na internetu nisu retke, lako je zalutati u sivu zonu. Specijalizovani portal www.nagradneigrers.com na jednom mestu objavljuje sve proverene, prave i aktivne nagradne igre, povezujući tako kompanije koje ih organizuju i potrošače koji vole igre“, piše u saopštenju.

Još 52 miliona za nagradnu igru sa fiskalnim računima

Portal garantuje bezbednu igru i nudi potrošačima sve informacije o igrama, zbog čega svakoga dana broji nekoliko hiljada posetilaca.

Trenutno je aktivno više od trideset nagradnih igara velikih kompanija, a u praćenju igara odnedavno pomaže i aplikacija, koja je za sada dostupna za Android uređaje. Preko nje se takođe može učestvovati u igrama.

Foto: Nagredneigrers

„Aplikacija nudi popis aktivnih igara i onih koje se uskoro završavaju, čime se korisnik podseća da izvrši prijavu ili kupovinu, moguće je videti ko su dobitnici, kao i popis igara koje korisnik želi da prati. Takođe navodi sve informacije o izvlačenjima srećnih dobitnika“, dodaje se u saopštenju. 

Njihova objava je besplatna, a bezbednost potrošaču garantuje objava pravila igre na službenoj stranici organizatora, odnosno objava potvrde njenog domena. Na stranici je moguće pronaći i saopštenja kompanija o lažnim nagradnim igrama na društvenim mrežama. 

Prošle godine je u Srbiji organizovano rekordnih 110 velikih nagradnih igara.

Preuzimanje delova teksta je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na novaekonomija.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i pravilima korišćenja sajta.

Sajt je zaštićen pomocu reCaptcha i Google. Google Politika Privatnosti i Google Uslovi Korišćenja su primenjeni.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.