Srbija

05.02.2016. 11:48

Večernje novosti

Autor: Nova Ekonomija

Umesto bioskopa Kosmaj, niče tržni centar

Srbija

05.02.2016. 11:48

Bivša bioskopska sala „Kosmaj“ pretvara se u poslovno-prodajni kompleks. Zatvoren i poznati frizerski salon u pasažu. 
Bioskop „Kosmaj“, koji ne radi skoro čitavu deceniju, definitivno će otići u istoriju. Na mesto nekadašnje filmske sale i platna, uskoro će doći renomirani butik, a ceo pasaž biće pretvoren u poslovno-tržni centar.

Filmskoj publici i starim znalcima repertoara čuvenog terazijskog bioskopa, ostaće samo sećanja na nekadašnje uživanje u najnovijim ostvarenjima sedme umetnosti. 

„Radovi su u završnoj fazi. Nisam siguran čemu će prostor biti namenjen, ali čuo sam da pominju proširenje butika „Selekšn““, kaže jedan od radnika. 

Umesto dobro poznate table sa natpisom „bioskop“, u centru prestonice stajaće naziv još jednog ekskluzivnog butika. Umesto pasaža u kome je mirisao duh starog vremena, sada će se osećati sladunjavi parfemi koji mame „šoping-manijake“. 

„Sve što je dobro bilo u ovom gradu više ne postoji. Šta će nam još jedan butik, oni niču na svakom koraku, a od stare zabave imamo samo sećanja“, kaže jedan prolaznik. 

Staklene odaje koje „mirišu“ na moderno, i ogromni crni najloni, koji kriju enterijer budućeg butika, privlače poglede radoznalih šetača. 

„Prostor se rekonstruiše kako bismo butik sa sprata preselili dole. Nećemo zauzeti čitav objekat. Ideja je da u pasažu budemo mi i frizerski salon, i to od ponedeljka, a na spratu će najverovatnije biti otvoren kafić“, nezvanično su rekli iz „selekšna“.

Preuzimanje delova teksta je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na novaekonomija.rs

Komentar(1)

  1. E pa odlicno ja treba da uvedem struju u kucu znaci nista neplacam sobzirom da je to vase vlasnistvo pobogu necu ja kupovati sat , kabal,kutiju kada je sad to u vasem vlasnistvu koje olaksanje

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i pravilima korišćenja sajta.

Sajt je zaštićen pomocu reCaptcha i Google. Google Politika Privatnosti i Google Uslovi Korišćenja su primenjeni.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.