Srbija

13.05.2016. 18:57

Nova ekonomija

Autor: Nova Ekonomija

‘Dunav osiguranje’ u maju nudi posebne popuste za poljoprivrednike

Srbija

13.05.2016. 18:57

Uoči 83. Međunarodnog poljoprivrednog sajma, koji se od 14. do 20. maja održava u Novom Sadu, kompanija Dunav osiguranje pokrenulo je kampanju „Maj, mesec poljoprivrede“. Kampanja traje od 1. do 31. maja. 

Ovom prilikom Kompanija nudi komercijalne popuste pri zaključivanju ugovora o osiguranju useva i plodova, ugovora o osiguranju životinja, kao i kasko osiguranja poljoprivredne mehanizacije.

Sve pogodnosti se primenjuju na svim prodajnim mestima, kao i putem kanala prodaje, i namenjene su: fizičkim i pravnim licima koja zaključuju ugovore za navedene vrste osiguranja. Njima se odobravaju sledeći popusti: 10% na premiju osiguranja useva i plodova, 10% na premiju osiguranja životinja, 30% na premiju kasko osiguranja nove poljoprivredne mehanizacije, s mogućnošću uključenja osiguranja od loma radnog uređaja, odnosno osiguranja od loma u celini, kao i popust od 30% na premiju kasko osiguranja polovne poljoprivredne mehanizacije, međutim, bez mogućnosti uključenja rizika od loma radnog uređaja, odnosno bez prava osiguranja od loma u celini. 

Tu su i pogodnosti fizičkim licima koja u svojstvu ugovarača osiguranja ili osiguranika, uz osiguranje useva i plodova i osiguranje životinja, zaključuju i ugovore o osiguranju imovine i članova seoskog domaćinstva putem paketa „čuvar kuće“. Njima će se odobravati 15% popusta na premiju osiguranja useva i plodova i 15% popusta na premiju osiguranja životinja.

Za osiguranje poljoprivredne mehanizacije za koje su ugovarač osiguranja ili osiguranici tokom trajanja kampanje pribavili ponudu Dunav osiguranja popusti će se primenjivati do 30. juna 2016. godine.

Detaljne informacije o ponudi građani mogu dobiti na više od 600 prodajnih mesta Dunav osiguranja, ili besplatnim pozivanjem Kontakt centra Kompanije na broj 0800 386 286, ili na internet adresi: www.dunav.com. 

Preuzimanje delova teksta je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na novaekonomija.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i pravilima korišćenja sajta.

Sajt je zaštićen pomocu reCaptcha i Google. Google Politika Privatnosti i Google Uslovi Korišćenja su primenjeni.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.