Srbija

08.06.2016. 14:09

Nova ekonomija

Autor: Nova Ekonomija

Uskoro će biti izabrani polufinalisti programa Superste

Srbija

08.06.2016. 14:09

Aktivisti i mladi lideri okupili su se početkom juna na Avali, gde su u okviru programa donacija Superste, na hakatonu Ideodrom, razvijali svoje ideje. 

Superste mentori, iskusni profesionalci iz sveta biznisa kao bili su Andrea Brbaklić – Erste Banka, Ivan Ćosić – Plan&Hill, Sonja Dakić – DajDaj, Biljana Dakić Đorđević – Trag fondacija, Aleksandra Kosanović – Nova Communications, Đorđe Krivokapić – FON, Marko Radenković – Nova Iskra, Dejan Ubović – KC Grad, Dragana Đermanović – Bee Premium Group, i nezavisni konsultanti Aleksandar Maćašev i Aleksandra Vesić. Oni su pomogli učesnicima da razviju i dodatno usavrše svoje ideje. 

Dvodnevne radionice na Ideodromu pružile su priliku da 33 najbolje ideje iz oblasti kulture, umetnosti i obrazovanja dostignu viši nivo i razviju se u projekte koji bi trebalo da dugoročno doprinose razvoju društva. 

U ovom trenutku u proces izbora projekata koji ulaze u polufinale uključuje se javnost, putem onlajn glasanja. Ideje koje budu podržane od strane zajednice naći će se među 20 finalista koji će imati priliku da se predstave pred žirijem 16. juna. Žiri će odabrati 10 projekata, a ukupni fond za njihovu realizaciju iznosi 5.100.000 dinara.

 Putem sledećeg linka možete pronaći više informacija o projektima, ali i dati svoj glas projektu koji po vašem mišljenju ima najveći potencijal:  http://www.superste.net/

Preuzimanje delova teksta je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na novaekonomija.rs

Komentar(1)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i pravilima korišćenja sajta.

Sajt je zaštićen pomocu reCaptcha i Google. Google Politika Privatnosti i Google Uslovi Korišćenja su primenjeni.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.