Srbija

10.06.2016. 11:37

Nevena Prokić

Autor: Nova Ekonomija

BLOGOMANIJA Kristina Ercegović danas najavila Business kafe u Beogradu

Srbija

10.06.2016. 11:37

Kristina Ercegović, uspešna preduzetnica iz Hrvatske, najavila je tokom današnjeg drugog dana Blogomanije, sledeći Business cafe koji će se održati u Mikser House u Beogradu 29. juna u 18 časova. Ona je pozvala sve prisutne da dođu u Mikser i podele svoja iskustva.

„Tema će biti Izvan okvira. Svi koji budu tamo imaće prilike da čuju Mišu Lukića iz Publicis One, Milenu Radenković iz Makadam Concept Store, Ištoka Radivanova iz Prayeyewear i da na kraju uživaju u interesantnoj reviji Belgrade Workshop-a“, rekla je Kristina.

Danas je drugi dan Treće regionalne Blogomanije koja je pod nazivom Fashion&Beauty počela juče u Sloveniji. Blogomanija Fashion&Beauty je događaj za profesionalce, predstavnike medija, kao i ljubitelje mode, dizajna i lepote, koji uz pomoć Interneta i različitih društvenih mreža, ispunjavaju svoje strasti i zarađuju za život.

Preuzimanje delova teksta je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na novaekonomija.rs

Komentar(1)

  1. Kako su nas varali a sudovi zemlje ludaka naseli. Overen ugovor i klauzule su jedino merodavne u svakom pravnom sistemu na Svetu osim u Srb i ji.
    Uzmete kredit, dobijete uz Ugovor i plan otplate kredita, neoveren ne potpisan a u njemu sitnim slovima stoji; Da ste u obavezi svake godine da platite banci odredjen procenat preostalog kredita. Ne odustaje, već tražite pare sa kamatom ako takve klauzule nema u Ugovoru. Ako treba do Strazbura uz krivične prijave za prevaru i neosnovano bogaćenje.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i pravilima korišćenja sajta.

Sajt je zaštićen pomocu reCaptcha i Google. Google Politika Privatnosti i Google Uslovi Korišćenja su primenjeni.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.