Srbija

29.06.2016. 17:01

Nova ekonomija

Autor: Nova Ekonomija

Ekonomski fakultet i Vojvođanska banka potpisali Protokol o saradnji

Srbija

29.06.2016. 17:01

Ekonomski fakutet Univerziteta u Beogradu i Vojvođanska banka potpisali su danas Protokol o saradnji kojim je predviđena realizacija brojnih aktivnosti u cilju podrške.

Saradnja definisana ovim Protokolom obuhvata studentske prakse, stipendiranje studenata za master i doktorske radove, mentorske programe, sponzorstva i doniranje programa Ekonomskog fakulteta, gostujuća predavanja predstavnika Vojvođanske banke, učešće studenata u studijama slučaja, organizaciju radionica i druge aktivnosti.

„Ovaj Protokol je još jedna potvrda naše opredeljnosti da budemo aktivan partner našoj akademskoj zajednici i da studentima kroz brojne edukativne sadržaje pomognemo u razumevanju ekonomskih i finansijskih procesa sa posebnim akcentom na njihovo sagledavanje iz praktičnog ugla. Mislim da je svaki vid praktične nastave neophodan u razvijanju akademskog znanja i verujem da će studentima biti veoma dragoceno iskustvo naših stručnjaka iz različitih poslovnih oblasti“, rekao je Velimir Babić, član Izvršnog odbora i direktor funkcije Upravljanje kreditnim rizicima Vojvođanske banke.

Preuzimanje delova teksta je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na novaekonomija.rs

Komentar(1)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i pravilima korišćenja sajta.

Sajt je zaštićen pomocu reCaptcha i Google. Google Politika Privatnosti i Google Uslovi Korišćenja su primenjeni.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.