Srbija

07.07.2016. 09:26

Nova ekonomija

Autor: Nova Ekonomija

Raiffeisen banka je ovogodišnji dobitnik nagrade ‘Najbolja banka u Srbiji’

Srbija

07.07.2016. 09:26

Raiffeisen banka je ovogodišnji dobitnik nagrade „Najbolja banka u Srbiji“, koju dodeljuje finansijski magazin Euromoney u okviru svog godišnjeg izbora „Nagrade za izvrsnost“.

Zoran Petrović, predsednik Izvršnog odbora Raiffeisen banke u Beogradu, rekao je da je ovo priznanje potvrda liderske pozicije banke. 

„Ovo je treće priznanje renomiranih svetskih finansijskih magazina za odlične rezultate koje je Raiffeisen banka ostvarila u 2015. godini. Smatramo ga potvrdom naše liderske pozicije na tržištu, posebno imajući u vidu da ovu važnu nagradu dobijamo treću godinu zaredom, i to u izazovnom ekonomskom okruženju”, izjavio je Petrović.

Euromoney je jedan od vodećih mesečnika koji se bavi bankarstvom, finansijama i tržištima kapitala. „Nagradama za izvrsnost“, koje dodeljuje već više od 20 godina, on nagrađuje finansijske institucije koje ostvare najbolje poslovne rezultate na svom tržištu, kao i vodeće banke u više od 100 zemalja.

Pored srpske Raiffeisen banke, „Nagrade za izvrsnost“ za 2015. godinu dobile su još četiri banke – članice Raiffeisen Bank International grupacije.

Pre ovog priznanja, Raiffeisen banka je za odlične rezultate ostvarene u 2015. godini. dobila nagradu „Banka godine u Srbiji“ od strane uglednog finansijskog magazina „The Banker“, kao i „Najbolja banka u Srbiji“ koju dodeljuje časopis „EMEA Finance“.

Preuzimanje delova teksta je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na novaekonomija.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i pravilima korišćenja sajta.

Sajt je zaštićen pomocu reCaptcha i Google. Google Politika Privatnosti i Google Uslovi Korišćenja su primenjeni.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.