Srbija

08.07.2016. 14:34

Nova ekonomija

Autor: Nova Ekonomija

‘Tikveš’ i njen direktor Igor Ilievski proglašeni za najkompaniju i najmenadžera

Srbija

08.07.2016. 14:34

Vinarija Tikveš i generalni direktor Igor Ilievski dobitnici su Evropskog priznanja za najmenadžera i najkompaniju koju dodeljuje Nezavisna regionalna kancelarija jugoistočne i srednje Evrope, Evropskog udruženja menadžera i časopisa Euromenadžer Euromanager.

Nagrada se dodeljuje tridesetčetvrti put u Sarajevu i nalazi se na listi pet najrespektabilnijih nagrada ove vrste u svetu iza Njujorka, Pariza, Londona, Rima i Madrida. 

Ove godine bilo je u konkurenciji više od 2.000 menadžera i kompanija, a dosadašnji dobitnici su poslovna udruženja i komore, kao i istaknuti pojedinci iz akademske i poslovne zajednice koji su dobili nagrade za konkretne vidljive rezultate rada.

„Nagrada Vam pripada za postizanje Vaših i izvanrednih rezultata rada kompanije Tikveš koju uspešno vodite“, istaknuto je u zvaničnom saopštenju žirija Evropskog udruženja menadžera, upućeno Tikveš vinariji i gospodinu Ilievskom.

Igor Ilievski generalni direktor vinarije Tikveš zahvalio je na nagradi i rekao da je ona potvrda njihovog dobrog rada.

„Svako priznanje je nova, velika obaveza da stvarate još više. Mi, iz vinarije Tikveš, vidimo nove mogućnosti za dalju afirmaciju kolektivnih i pojedinačnih vrednosti u regionu i izvan njega“, kazao je Igor Ilievski.

Preuzimanje delova teksta je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na novaekonomija.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i pravilima korišćenja sajta.

Sajt je zaštićen pomocu reCaptcha i Google. Google Politika Privatnosti i Google Uslovi Korišćenja su primenjeni.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.