Srbija

08.07.2016. 15:24

Nova ekonomija

Autor: Nova Ekonomija

Jelena Vasilev iz ‘Erste Banke’ i Udruženje KROKODIL dobitnici Evropske nagrade za komunikaciju

Srbija

08.07.2016. 15:24

Jelena Vasilev, stručnjak za digitalne komunikacije Erste Banke u Srbiji, osvojila je juče na Evropskom samitu za komunikacije u Briselu nagradu za projekat Superste u kategoriji „Mladi komunikator godine“ koju je dodelila Evropska asocijacija direktora komunikacija (European Association of Communication Directors – EACD). 

Evropska nagrada za komunikaciju dodeljuje se četvrtu godinu zaredom za izuzetna dostignuća u ovoj oblasti.

Još jednu nagradu u Srbiju donosi Udruženje KROKODIL, sa strategijom komunikacija za festival KROKODIL 2015, kao prva organizacija koja je nominovana za Evropsku nagradu za komunikacije u kategoriji NVO/Udruženja. Vrednost ovog projekta, prepoznali su i Erste Banka, kao i Sekretarijat za kulturu Grada Beograda, koji su od samog početka podržali Festival Krokodil.

Jelena Vasilev, koordinatorka programa Superste u Erste Banci, izjavila je da joj veliko zadovoljstvo što je upravo ona dobitnica ove nagrade:

„Ovo je ne samo priznanje, već i motivacija za dalji profesionalni razvoj. Još značajnije je to što je asocijacija prepoznala ključne vrednosti platforme Superste, ali i to što su inicijative mladih iz Srbije bile pod lupom međunarodne javnosti“, rekla je Vasilev.

Program Superste Erste Banka realizuje od 2007. godine, a potpuno nov, moderan oblik razvijen je 2015. godine u saradnji sa Fondacijom Dokukino. Program je namenjen projektima koji su inspirisani problemima u društvu sa kojima se njihovi kreatori suočavaju, a oblasti kojima se bave protežu se od ekologije i umetnosti do edukacije i aktivizma. Prošle godine je dvadeset dva pobednička projekta nagrađeno ukupnim fondom od 7 miliona dinara bespovratnih sredstava koje je Erste Banka dodelila za razvoj projekata i lokalnih zajednica. Pored finansijske podrške, Superste je učesnicima pružio i podršku uglednih stručnjaka, mentora, koji su finalistima pomogli u procesu razvoja kreativnih rešenja.

Preuzimanje delova teksta je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na novaekonomija.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i pravilima korišćenja sajta.

Sajt je zaštićen pomocu reCaptcha i Google. Google Politika Privatnosti i Google Uslovi Korišćenja su primenjeni.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.