Srbija

27.07.2016. 08:47

Autor: Nova Ekonomija

Gradnja Lidla u Novom Sadu kasni jer tender nije završen

Srbija

27.07.2016. 08:47

Gradnja Lidla na Bulevaru vojvode Stepe u Novom Sadu i dalje nije počela, jer tender za uređenje prostora za gradnju nije završen, piše novosadski Radio 021.

Kako 021.rs saznaje, Zavod za izgradnju grada još uvek nije završio javnu nabavku izbora izvođača radova na uređenju saobraćajnih površina, kanalizacije i javnog osvetljenja. Jedan od razloga su nejasnoće u dokumentaciji čije je ispravljanje produžilo tenderske rokove, dok je drugi prigovor jednog od ponuđača.

Tender za uređenje zemljišta je raspisan još početkom maja, a sada se već skoro mesec dana čeka na odluku Komisije za zaštitu prava ponuđača na prigovor, navodi 021.

Za sada je još nepoznato kada će Komisija doneti odluku, a to može da se oduži i na nekoliko meseci, navodi novosadski portal.

Kako podseća 021, „Lidl“ je ovaj neuređeni plac na uglu Bulevara vojvode Stepe i Bulevara Evrope površine od 11.142 kvadrata kupio za 1,6 miliona evra, kako bi se tu napravio objekat od 2.000 kvadrata i 100 parking mesta.

Preuzimanje delova teksta je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na novaekonomija.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i pravilima korišćenja sajta.

Sajt je zaštićen pomocu reCaptcha i Google. Google Politika Privatnosti i Google Uslovi Korišćenja su primenjeni.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.