2020

30.04.2020. 10:45

CarGo

Autor: Nova Ekonomija

CarGo donirao više od 250 hiljada evra od početka krize

 Vuk Guberinić, direktor kompanije CarGo Tehnologies, rekao je da je obavljeno više od 30 hiljada besplatnih usluga za medicinske radnike, dostavljeno 10 hiljada besplatnih obroka za zdravstvene radnike, socijalno ugrožene i volontere, ...

CarGo

2020

30.04.2020. 10:45

 Vuk Guberinić, direktor kompanije CarGo Tehnologies, rekao je da je obavljeno više od 30 hiljada besplatnih usluga za medicinske radnike, dostavljeno 10 hiljada besplatnih obroka za zdravstvene radnike, socijalno ugrožene i volontere, kao i da je organizovano 5 hiljada besplatnih dostava za penzionere i najugroženije. 

 „Nakon mesec i po dana, sumirali smo naše aktivnosti i sa ponosom mogu da kažem da smo zajedno sa našim partnerima donirali više od 250 hiljada evra u cilju ublažavanja posledica korone. Od odricanja od zarade, troškova goriva, automobila, održavanja i drugih fiksnih troškova, do volonterskog servisa i preko deset hiljada besplatnih obroka. Zauvek ću pamtiti da smo u najtežem trenutku pokazali najveće jedinstvo u solidarnosti“, izjavio je direktor kompanije CarGo Tehnologies. 

 Guberinić je zahvalio partnerima koji su umesto zarade odabrali humanost i rekao da mu je jedino žao što CarGo nije mogao da stigne do svih zdravstvenih radnika usled ogromne potražnje i ograničenih kapaciteta. 

 „Zdravstvenim radnicima smo makar malo olakšali borbu koju vode za sve nas. Planirali smo da pomognemo i apotekarima i zaposlenim u marketima, ali nažalost, to nismo mogli da izdržimo jer sami snosimo sve troškove, bez pomoći ili bilo kakvih subvencija. Ali i pored velikog finansijskog tereta i požrtvovanosti naših partnera, niko od nas se ne žali. Ništa ne može da se meri sa teretom koji su zdravstveni radnici poneli u ime i za dobro svih nas. Dugujemo im večnu zahvalnost“, izjavio je Guberinić.

 Guberinić je dodao da inženjerski tim radi na „CarGo Butler“ opciji preko koje će se, u samoj CarGo aplikaciji, naručivati namirnice iz marketa i hrana iz restorana, a bez ikakvog kontakta. 

 „Ublažavanje mera nam daje nadu, ali moramo da vodimo računa i poštujemo preporuke. Kako bismo pomogli ljudima i doprineli smanjivanju kontakata, iskoristićemo prednosti novih tehnologija. Funkcionalnosti poput našeg CarGo Batlera, omogućiće da ’nova realnost’ koja nas očekuje postane bolja realnost za sve nas“, rekao je direktor kompanije CarGo Tehnologies.

Preuzimanje delova teksta je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na novaekonomija.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i pravilima korišćenja sajta.

Sajt je zaštićen pomocu reCaptcha i Google. Google Politika Privatnosti i Google Uslovi Korišćenja su primenjeni.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.