2020

07.09.2020. 09:31

METRO Cash & Carry Srbija

Autor: Nova Ekonomija

Metro podrška preduzetnicima

U cilju stabilizacije poslovanja i oporavka preduzetnika i malih preduzeća, METRO Cash & Carry Srbija tradicionalno obeležava Dan sopstvenog poslovanja, u znaku podrške malim i nezavisnim biznisima. Podrška će se ove godine odnos...

METRO Cash & Carry Srbija

2020

07.09.2020. 09:31

U cilju stabilizacije poslovanja i oporavka preduzetnika i malih preduzeća, METRO Cash & Carry Srbija tradicionalno obeležava Dan sopstvenog poslovanja, u znaku podrške malim i nezavisnim biznisima. Podrška će se ove godine odnositi na digitalizaciju i lakšu adaptaciju na online poslovanje. Naime, zahvaljujući globalnoj saradnji kompanije sa Google-om, preduzetnicima koji se prijave na besplatni METRO portal https://www.own-business-day.com, omogućena je jednostavna i brza registracija My Google Business naloga. Na ovaj način preduzetnici postaju vidljivi i pozicionirani na Google Mapama, što im omogućava veću online vidljivost i prisustvo, a samim tim i veći broj upita za njihove usluge i potencijalno veći promet i zaradu. Preduzetnici su pozvani i da na Dan sopstvenog poslovanja, 13. oktobra 2020. godine, osmisle posebne ponude, u cilju privlačenja gostiju.

„Samostalni i mali preduzetnici su ključna karika zdrave i dinamične privrede i ekonomije svakog društva. Njihovo osnaživanje i pružanje svake podrške, posebno u ovom trenutku, su od neprocenjivog značaja ne samo za same preduzetnike već i za kompletnu zajednicu. METRO već 15 godina nastoji da bude pouzdan partner preduzetnicima i smatramo da je njihov uspeh naš posao, a ove godine više nego ikada pre“, rekao je ovim povodom André Rinnensland, generalni direktor METRO Cash & Carry Srbija. „Ove godine Dan sopstvenog poslovanja vidimo kao priliku da podržimo digitalizaciju, jer smo u potpunosti svesni u kojoj meri online poslovanje i vidljivost postaju presudni za uspešan biznis. Takođe, pozivamo sve građane da podrže svoje omiljene lokalne preduzetnike, koji su posebno ugroženi Covid-19 epidemijom. Na taj način ne jačamo samo celokupnu ekonomiju, već i svoje svakodnevne živote činimo bogatijim kroz raznovrsne ponude i izbore koje samostalni preduzetnici pružaju“, dodao je Rinnensland.

METRO će svim preduzetnicima (restoranima, trgovcima, kafićima, pekarama, zanatlijama…) koji se registruju na besplatan METRO portal https://www.own-business-day.com – omogućiti dodatne brojne pogodnosti pri kupovini u periodu do 13. oktobra, kada se obeležava Dan sopstvenog poslovanja.  

Dan sopstvenog poslovanja, globalna METRO inicijativa posvećena većoj vidljivosti i prepoznavanju miliona preduzetnika širom sveta, obeležava se svake godine, drugog utorka u oktobru. Različitim aktivnostima, a pre svega besplatnom promocijom, METRO nastoji da pruži podršku nezavisnom poslovanju, kao jednom od ključnih elemenata stabilnog i održivog razvoja društva.

Preuzimanje delova teksta je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na novaekonomija.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i pravilima korišćenja sajta.

Sajt je zaštićen pomocu reCaptcha i Google. Google Politika Privatnosti i Google Uslovi Korišćenja su primenjeni.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.