2020

30.03.2020. 12:52

Mlekara Šabac

Autor: Nova Ekonomija

Mlekara Šabac donirala 5000 paketa mlečnih proizvoda za najugroženije Beograđane

Mlekara Šabac

2020

30.03.2020. 12:52

U saradnji sa kompanijom Mlekara Šabac, Banka hrane Beograd podelila je 5.000 paketa mleka i mlečnih proizvoda socijalno ugroženim sugrađanima, na teritoriji grada Beograda.

„Danas, u vreme pandemije virusa COVID – 19 i vanrednog stanja u zemlji, želimo da pružimo neku vrstu sigurnosti i oslonca osobama koje su socijalno najugroženije, kao i da pokažemo solidarnost u ovim teškim trenucima, zato što verujemo u društvenu odgovornost, koja je na takav način i jedan od stubova u našem poslovanju. Zahvaljujući saradnji sa Bankom hrane donirali smo 15 000 litara dugotrajnog mleka, ABT jogurta i Poppy čokoladnog mleka, kao i oko 2,25 tona sira Mediteraneo – morska so i Sirko mlečnog namaza“, kazao je generalni direktor Mlekare Šabac, Dragan Šašić.

Mlekara Šabac je deo Mediolanum Invest Group. 

Banka hrane Beograd je nevladina, neprofitna organizacija osnovana krajem 2006. godine sa ciljem da doprinese smanjenju siromaštva, gladi i rasipanja hrane.

Banka hrane pomaže sve socijalno ugrožene kategorije stanovništva: samohrane majke/ roditelje, invalide, stara lica, deca i omladina sa posebnim potrebama, bez starateljstva, raseljena lica, beskućnike, korisnike Narodnih kuhinja, Sigurnih kuća, nezaposlene i dr.

Preuzimanje delova teksta je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na novaekonomija.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i pravilima korišćenja sajta.

Sajt je zaštićen pomocu reCaptcha i Google. Google Politika Privatnosti i Google Uslovi Korišćenja su primenjeni.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.