2020

24.04.2020. 12:46

Tenomanija

Autor: Nova Ekonomija

Tehnomanija donirala uređaje u vrednosti od milion dinara

 Tehnomanija je donela odluku da pomogne medicinskom osoblju u Srbiji koje se nalazi na prvoj liniji odbrane za vreme pandemije korona virusa. Stoga, je donaciju uređaja u vrednosti od 1.000.000 dinara uputila upravo zdravstvenim ustanovama u B...

Tehnomanija

2020

24.04.2020. 12:46

 Tehnomanija je donela odluku da pomogne medicinskom osoblju u Srbiji koje se nalazi na prvoj liniji odbrane za vreme pandemije korona virusa. Stoga, je donaciju uređaja u vrednosti od 1.000.000 dinara uputila upravo zdravstvenim ustanovama u Beogradu, Nišu, Novom Sadu, Kragujevcu i Zemunu.

,,U vremenima krize veoma je važno da se vratimo izvornim vrednostima i pomognemo jedni drugima. Tehnomanija se trudi da svojim delima pruži podršku i zahvalnost našim medicinarima koji čine sve za nas u teškim vremenima. Verujemo da ćemo ovakvom podrškom, dati svoj skromni doprinos u našoj zajedničkoj borbi“, rekao je direktor marketinga Tehnomanije, Lovro Vučković.

U narednom periodu, kompanija Tehnomanija će nastaviti sa pružanjem podrške i pomoći onima kojima je to najviše potrebno.

Preuzimanje delova teksta je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na novaekonomija.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i pravilima korišćenja sajta.

Sajt je zaštićen pomocu reCaptcha i Google. Google Politika Privatnosti i Google Uslovi Korišćenja su primenjeni.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.