2020

15.04.2020. 14:27

Univerexport

Autor: Nova Ekonomija

Univerexport neće koristiti pomoć države

Grupa Univerexport  donela je odluku da ne koristi mogućnost propisanih mera pomoći Vlade Republike Srbije, u iznosu od preko 2 miliona evra, kako bi i na ovaj način pokazala solidarnost i društvenu odgovornost prema zajednici i svim o...

Univerexport

2020

15.04.2020. 14:27

Grupa Univerexport  donela je odluku da ne koristi mogućnost propisanih mera pomoći Vlade Republike Srbije, u iznosu od preko 2 miliona evra, kako bi i na ovaj način pokazala solidarnost i društvenu odgovornost prema zajednici i svim onim preduzećima kojima je ova pomoć potrebnija, saopštila je ova kompanija. 

Odluka je doneta u skladu sa činjenicom da situacija sa COVID-om 19 nije negativno uticala na poslovanje Grupe Univerexport.  

Kako se navodi, Grupa Univerexport je isplatila u celosti plate svojim zaposlenima, a društvenoj zajednici je upućena donacija od preko 4 miliona dinara u hrani.

 U sastavu grupe posluju Univerexport, Trgopromet i Bačka AD. 

Podsećamo, Vlada Srbije donela je Program ekonomskih mera za smanjivanje negativnih efekata prouzrokovanih pandemijom koronavirusom, koji, između ostalog, predviđa odlaganje  poreza i doprinosa i uplatu bespovratnih novčanih sredstava kompanijama.

Preuzimanje delova teksta je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na novaekonomija.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i pravilima korišćenja sajta.

Sajt je zaštićen pomocu reCaptcha i Google. Google Politika Privatnosti i Google Uslovi Korišćenja su primenjeni.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.