Održivost

14.05.2024. 11:15

Galenika

Autor: Nova ekonomija

Galenika otvorila konkurs za praktikante u okviru projekta „Zdravo dvadesete“

PRAKSA PO MERI GENERACIJE Z

Vizual: Galenika

Održivost

14.05.2024. 11:15

Društveno odgovorna platforma „Zdravo dvadesete“ kompanije Galenika i ove godine realizuje program šestomesečne, stručne, plaćene prakse za sve mlade koji žele da učestvuju u kreiranju kvalitetnog i relevantnog sadržaja za svoje vršnjake. Na ovaj način, mladi dobijaju priliku da steknu prva poslovna iskustva, usavršavaju komunikacione i digitalne veštine i pokažu svoju kreativnu stranu, uređujući portal dvadesete.rs i kreirajući sadržaj za društvene mreže.

Praksa je namenjena studentima osnovnih ili master studija sa prebivalištem u Srbiji, koji nisu u radnom odnosu. Tokom trajanja prakse, praktikanti će doprinositi kreiranju relevantnog sadržaja donoseći nove uvide o navikama i interesovanjima svoje generacije. Pored toga, obezbeđena im je i edukacija u oblasti digitalnog marketinga, PR-a i poslovnih veština. Ceo proces je praćen mentorskim programom i podrškom, kao i mesečnom novčanom nadoknadom za obavljenu praksu.

U skladu sa trendovima, program prakse je u potpunosti prilagođen navikama generacije Z. Angažovanje od četiri sata dnevno, pet dana u nedelji je fleksibilno, u hibridnom formatu i prilagođeno njihovim obavezama na fakultetu i životnim navikama.

Kada je reč o procesu prijavljivanja, od kandidata se očekuje da pošalju svoj CV, ali i da se u video formatu predstave i iskažu na kreativan i autentičan način. Konkurs je otvoren do 26. aprila 2024. godine, nakon čega slede intervjui sa kandidatima. Proces selekcije će biti završen do 17. juna, a angažman praktikantskog tima počinje 1. jula i trajaće do 20. decembra.

Sve informacije o načinu prijave, uslovima i detaljima angažovanja za program stručne prakse možete pronaći na LINKU.

***

Od oktobra 2020. godine projekat „Zdravo dvadesete“, koji se realizuje pod pokroviteljstvom kompanije Galenika, podržava mlade u Srbiji pružajući im proverene i kredibilne informacije u vidu preporuka i saveta, a sve u cilju prevencije i očuvanja njihovog zdravlja, kao i uspostavljanju zdravih životnih navika. Za više informacija o projektu „Zdravo dvadesete“, ali i savetima i preporukama kako uspostaviti zdrave životne navike posetite dvadesete.rs, kao i Instagram i Facebook stranicu.

Preuzimanje delova teksta je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na novaekonomija.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i pravilima korišćenja sajta.

Sajt je zaštićen pomocu reCaptcha i Google. Google Politika Privatnosti i Google Uslovi Korišćenja su primenjeni.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.