Održivost

02.04.2024. 14:50

Henkel

Autor: Nova ekonomija

Interaktivne predstave i tribina realizovane su u okviru projekta „Vreme je za porodicu“

Foto: Henkel

Održivost

02.04.2024. 14:50

Brend Schauma kompanije Henkel je u saradnji sa UK Parabrod realizovao drugi deo projekta „Vreme je za porodicu“, koji je i ovog puta dobio značajnu pažnju publike.

U okviru ove trodnevne manifestacije održane su dve interaktivne predstave, kao i interaktivna tribina, sa ciljem osnaživanja komunikacije članova porodice i njihovih međusobnih veza. O značaju porodice i porodičnih odnosa za građane svedoči velika posećenost ovih događaja, za koje je ulaz bio potpuno slobodan.

Interaktivne predstave „Da li (se) prepoznajete?“ autorke Minje Filipović i „Ispovesti“ autorke Snežane Nenadović podsetile su odrasle da deci budu dobar primer, i ukazale na vrednosne standarde adolescenata koji su najosetljiviji i najranjiviji deo svakog društva.

Tribina na temu „Kako reagujete kada ne sretnete svoje standarde u relaciji sa decom?“ ukazala je na novu perspektivu sagledavanja i prepoznavanja lične projekcije. Sigurnost zone komfora i onoga što je nama  poznato i prihvatljivo, može uticati na to da nesvesno zračimo zameranjem, koje projektujemo na svet i ljude oko sebe koji su drugačiji.

Prvi deo projekta „Vreme je za porodicu“ održan je u februaru mesecu, i pokazao je da publika ima izuzetno interesovanje za ovu temu, ali i da je interaktivnost pravi način bavljenja njome. Nastavak projekta u istom smeru, sa novim aspektima ove teme, naišao je na prihvatanje publike, koja je bila puna raznolikih emocija.

Kao brend koji već više od 80 godina brine o svakom članu porodice i inspiriše ih da uživaju u zajedničkim trenucima i stvaraju najlepše uspomene, Schauma nastoji da ovim projektom osnaži porodice i učini veze unutar njih kvalitetnijim i dubljim.

Preuzimanje delova teksta je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na novaekonomija.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i pravilima korišćenja sajta.

Sajt je zaštićen pomocu reCaptcha i Google. Google Politika Privatnosti i Google Uslovi Korišćenja su primenjeni.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.