2020

19.03.2020. 13:10

SBB

Autor: Nova Ekonomija

SBB brine o najstarijima

SBB uz najstarije sugrađane, neće isključivati usluge Virusom Korona najviše su pogođeni naši najstariji sugrađani i zato im je potrebna najveća podrška. Kao društveno odgovorna kompanija SBB pozdravlja mere Vl...

Foto: SBB

2020

19.03.2020. 13:10

Virusom Korona najviše su pogođeni naši najstariji sugrađani i zato im je potrebna najveća podrška

Kao društveno odgovorna kompanija SBB pozdravlja mere Vlade Srbije i u skladu sa odlukom da nikako ne izlaze iz svojih domova za vreme trajanja vanrednog stanja, penzionerima neće isključivati usluge zbog neizmirenih obaveza, niti će naknadno da obračunava kamate na zakasnela plaćanja. SBB moli penzionere da ostanu bezbedni kod kuće i razonode se uz njihov bogat i raznovrstan TV program.

U isto vreme sve ostale sugrađane ohrabruje, da pre svega, koriste digitalne načine plaćanja usluga, i da sebe i sve oko sebe sačuvaju.

Na raspolaganju su uvek SBB-ove elektronske usluge, preko kojih će i obaveštavati o novonastalim situacijama:

mojsbb.rs gde možete sami da vršite izmene paketa, naručujete usluge ili proveravate stanje vašeg paketa, sbb.rs, eon.tv, info@sbb.rs, kao i telefon Kontakt centra 19900, a uskoro i live chat na web sajtu.

Preuzimanje delova teksta je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na novaekonomija.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i pravilima korišćenja sajta.

Sajt je zaštićen pomocu reCaptcha i Google. Google Politika Privatnosti i Google Uslovi Korišćenja su primenjeni.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.