CSR Club - 2020

Business Info Group, kao medijska kuća koja je od osnivanja posvećena društrvenoj odgovornosti, održivom poslovanju i odgovornosti prema zajednici, već deset godina zaredom izdaje ediciju „Lideri društvene odgovornosti“ u kojoj kompanije u Srbiji imaju priliku da iznesu i istaknu svoje odgovorne akcije i ulaganja u zajednicu. Ova edicija deli se besplatno kompanijama, institucijama, stranim fakultetima, obrazovnim institucijama itd. a može se preuzeti sa našeg sajta i besplatno PDF izdanje.

Mnoge akcije iznete i opisane u ovoj jedinstvenoj ediciji poslužile su kao svojevrsna inspiracija i podstrek drugim kompanijama da započnu ili prošire svoje društveno odgovorne aktivnosti.

Od ove godine odlučili smo da pokrenemo i rubriku CSR klub na našem web portalu novaekonomija.rs sa ciljem da dalje podstičemo društveno odgovorne aktivnosti i da ih promovišemo prema čitaocima i široj zajednici. Portal novaekonomija.rs beleži nagli rast popularnosti, prošle godine broj poseta je utrostručen u odnosu na prethodnu, uz dalji trend rasta.

Zato želimo kompanijama, našim dosadašnjim i budućim partnerima, da ponudimo još jednu mogućnost za promociju društveno odgovornih aktvnosti i ulaganja u zajednicu, čvrsto uvereni da je to na našu zajedničku korist i da je dobar primer uvek velika motivacija za druge da ga slede.

Prijavite se za njuzleter Nove ekonomije.

Ova stranica je zaštićena sa reCAPTCHA i primenjuju se Google Politika privatnosti i Uslovi korišćenja usluge

Nema pravih poslovnih i životnih odluka bez dobrih informacija.
Vaša email adresa će biti korišćena isključivo za potrebe slanja newslettera, a u skladu sa Politikom privatnosti.