2022

07.02.2022. 10:56

PepsiCo

Autor: Nova Ekonomija

Kompanija PepsiCo donirala IT opremu Tehničkoj školi „9. Maj“

 Kompanija PepsiCo donirala je računarsku i drugu tehničku opremu i uređaje Tehničkoj školi „9. maj“ u Bačkoj Palanci i tako nastavila sa praksom društveno odgovornog doprinosa lokalnoj zajednici u kojoj posluje. D...

PepsiCo

2022

07.02.2022. 10:56

 Kompanija PepsiCo donirala je računarsku i drugu tehničku opremu i uređaje Tehničkoj školi „9. maj“ u Bačkoj Palanci i tako nastavila sa praksom društveno odgovornog doprinosa lokalnoj zajednici u kojoj posluje. Donirano je deset desktop računara, deset laptopova, deset monitora, tri projektora, tri štampača i druga IT oprema.

„Društveno odgovorna praksa inkorporirana je u okviru naše kompanije i predstavlja jedan od prioriteta našeg poslovanja. Doprinos zajednici u kojoj žive i rade naši zaposleni je za nas od izuzetnog značaja,  a taj doprinos realizujemo kroz javno privatna partnerstva i pružajući podršku javnim ustanovama. Nadamo se da će ova donacija doprineti i olakšati rad, kako zaposlenih, tako i njenih đaka“, izjavio je Robert Baka, menadžer PepsiCo fabrike u Magliću.

Donacija je svečano uručena direktorki Snežani Ivelji u prostorijama Tehničke škole „9. maj“ u Bačkoj Palanci. Direktorka se ovom prilikom zahvalila kompaniji PepsiCo i izrazila svoje zadovoljstvo povodom pozitivne realizacije javno privatne saradnje. 

„Izuzetna je čast sarađivati sa kompanijom svetskog ranga kao što je PepsiCo. Naša saradnja je počela stavljanjem akcenta na savremeno obrazovanje  i stručne kadrove kakve naša škola oblikuje, a nastavlja se susretom predstavnika kompanije i uprave škole. Kao što je svetsko tržište prepoznalo ovu kompaniju kao lidera, veliko nam je zadovoljstvo što je i PepsiCo prepoznao našu školu kao ozbiljnog činioca u školovanju stručnih kadrova i tom prilikom odlučio da donira vrednu IT opremu kako bi pomogao osavremenjivanju nastave. Ova donacija će biti iskorišćena za poboljšanje tehničkih performansi škole. Iskreno verujemo da ćemo nastaviti saradnju na uzajamno zadovoljstvo“, izjavila je Snežana Ivelja, direktorka škole. 

Kompanija PepsiCo iz godine u godinu nastoji da realizuje donacije koje će doprineti boljitku lokalne zajednice u kojoj kompanija posluje i u kojoj žive njeni zaposleni. Donacija tehničke opreme srednjoj školi u Bačkoj Palanci predstavlja nastavak društvenog odgovorne prakse kompanije. 

Preuzimanje delova teksta je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na novaekonomija.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i pravilima korišćenja sajta.

Sajt je zaštićen pomocu reCaptcha i Google. Google Politika Privatnosti i Google Uslovi Korišćenja su primenjeni.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.