Lifestyle

21.08.2021. 22:38

Dimitrije Gašić

Autor: Nova Ekonomija

Htela da izbegne dosadne obroke, pa postala food blogerka

Kada nam je Dunja Perković, autorka food bloga "Šta će Boki da jede" rekla kako je krenula da kuva i istražuje supermarkete, poverovali smo joj. Jer, većina nas pomisli ujutru prvo "šta danas da jedem?". "Ako nemate rutinu, onda ...

Foto: Nova ekonomija/Dimitrije Gašić

Lifestyle

21.08.2021. 22:38

Kada nam je Dunja Perković, autorka food bloga „Šta će Boki da jede“ rekla kako je krenula da kuva i istražuje supermarkete, poverovali smo joj. Jer, većina nas pomisli ujutru prvo „šta danas da jedem?“.

„Ako nemate rutinu, onda to ume da bude naporno“, kaže Dunja Perković. 

Završila je filozofiju, ali, kako kaže, „malo samo filozofira, i to u kuhinji“. Recepte za lake i ne previše skupe obroke deli na svom instagramu već nekoliko godina.

„Kuvanjem sam počela intenzivno da se bavim kada sam počela da živim sama. Mada, i kod babE i dede na selu interesovala me je kuhinja i bašta, učim od kad znam za sebe. Samo, to se sada zove organska hrana. Odlučila sam da svoja znanja podelim na food blogu i tako je sve počelo“, objašnjava Dunja.

Saveta ima mnogo, a nas je zanimalo kako da odaberemo slatko voće za letnje osveženje. 

Pogledajte još jednu epizodu „Biznis storija“.

Preuzimanje delova teksta je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na novaekonomija.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i pravilima korišćenja sajta.

Sajt je zaštićen pomocu reCaptcha i Google. Google Politika Privatnosti i Google Uslovi Korišćenja su primenjeni.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.