Htela da izbegne dosadne obroke, pa postala food blogerka

Foto: Nova ekonomija/Dimitrije Gašić

Kada nam je Dunja Perković, autorka food bloga "Šta će Boki da jede" rekla kako je krenula da kuva i istražuje supermarkete, poverovali smo joj. Jer, većina nas pomisli ujutru prvo "šta danas da jedem?".

"Ako nemate rutinu, onda to ume da bude naporno", kaže Dunja Perković. 

Završila je filozofiju, ali, kako kaže, "malo samo filozofira, i to u kuhinji". Recepte za lake i ne previše skupe obroke deli na svom instagramu već nekoliko godina.

"Kuvanjem sam počela intenzivno da se bavim kada sam počela da živim sama. Mada, i kod babE i dede na selu interesovala me je kuhinja i bašta, učim od kad znam za sebe. Samo, to se sada zove organska hrana. Odlučila sam da svoja znanja podelim na food blogu i tako je sve počelo", objašnjava Dunja.

Saveta ima mnogo, a nas je zanimalo kako da odaberemo slatko voće za letnje osveženje. 

Pogledajte još jednu epizodu "Biznis storija".

Novu ekonomiju možete pratiti na mrežama:

pošaljite komentar

Nema komentara

Prijavite se za njuzleter Nove ekonomije.

Ova stranica je zaštićena sa reCAPTCHA i primenjuju se Google Politika privatnosti i Uslovi korišćenja usluge

Nema pravih poslovnih i životnih odluka bez dobrih informacija.
Vaša email adresa će biti korišćena isključivo za potrebe slanja newslettera, a u skladu sa Politikom privatnosti.