Ostalo

02.10.2023. 11:52

Saopštenje

Autor: Balkan Bet

Balkan Bet: Odgovornost, društvena odgovornost

Foto: Balkan Bet

Ostalo

02.10.2023. 11:52

Kompanija Balkan Bet još jednom je na delu pokazala da je društvena odgovornost duboko utkana u njenu poslovnu politiku i korporativnu kulturu. Odlukom skupštine Udruženja priređivača igara na sreću (UPIS) 13. septembra 2023. godine Balkan Bet je postao član ovog Udruženja.

U danima koji slede, Balkan Bet će se truditi da da svoj doprinos radu Udruženja koje je osnovano sa ciljem da se unaprede ukupni standardi poslovanja u industriji igara na sreću, da se poveća svest o važnosti društveno odgovornog poslovanja i da Udruženje kао kredibilan partner i sagovornik sarađuje sa državnim organima u domenu normativnog uređenja oblasti igara na sreću.

Ova godina je, kada su u pitanju CSR aktivnosti, za Balkan Bet bila i više nego uspešna, ako se kao merilo uspeha uzme u obzir pre svega broj onih kojima je pružena pomoć.

Oće neko iz Novog Sada na basket?

U godini kada se obeležava 100 godina košarke u našoj zemlji, kompletno su rekonstruisana dva košarkaška terena na popularnom novosadskom kupalištu Štrand. Donacija kompanije Balkan Bet u iznosu od četiri miliona dinara iskorišćena za ove namene, bila je samo jedna u nizu donacija usmerenih na promociju sporta među svim generacijama i zdravih stilova života.

 Gde su žene iz sportskog sveta, tu je i podrška Balkan Beta

Kao kompanija gde žene čine dve trećine zaposlenih, Balkan Bet je sa ponosom podržao konferenciju „Žene i sport“ koja je okupila sve one koji se zalažu za to da ženski sport dobije mesto koje mu pripada, i na sportskoj sceni i u društvu.

Kako kažu naše dame u sportu: “Najjače smo zajedno, kada svaka od nas, sportistkinje, treneri, lekarke, novinarke, profesorke, imamo priliku da se pokažemo u korist zajedničkog cilja – da žene u sportu imaju jednake mogućnosti i šanse.” Navijamo da tako i bude.

 Podrška u pravo vreme

Ovu godinu, saradnju sa organizacijom BELhospice koje se bavi pružanjem usluga palijativnog zbrinjavanja za pacijente obolele od neizlečivih bolesti, obeležila su dva događaja koje je kompanija Balkan Bet nesebično podržala – humanitarni turnir u basketu i humanitarni bal.

Ne treba zaboraviti i druge koji su se našli na listi onih kojima je kompanija Balkan Bet tokom 2023. godine nesebično pomogla kao što su Svratište za decu ulice, Klinički centar Niš, Institut za majku i dete u Beogradu, Sportski savez paraolimpijskih sportova Vojvodine, brojni sportski klubovi u zemlji.

Da i zaposleni u kompaniji Balkan Bet neguju humanost i solidarnost sa lokalnom zajednicom pokazali su tokom avgusta meseca učešćem u akciji „Za srećna lica i puno petica“ . Početak nove školske godine bio je povod da doniraju školski pribor deci bez roditeljskog staranja, deci sa smetnjama u razvoju, kao i deci iz socijalno ugroženih porodica u Pirotu, Rumi i Beogradu.

 

Preuzimanje delova teksta je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na novaekonomija.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i pravilima korišćenja sajta.

Sajt je zaštićen pomocu reCaptcha i Google. Google Politika Privatnosti i Google Uslovi Korišćenja su primenjeni.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.