Cake news Podcast Video

22.05.2023. 14:23

Autor: Ivana Pavlović

Opasno je to što predsednik radi u javnim nastupima

Radmilo Marković za „Neću da ćutim“

Ne može se izmeriti koliko je predsednik Aleksandar Vučić zastupljen u medijima.

To su sati i sati nedeljno. Na to još treba dodati objave u tabloidima pod kontrolom vlasti koji sve njegove spinove cepkaju na mnošto vesti, zatim postovi na društvenim mrežama koje postavljaju funkcioneri i narodni poslanici SNS, kaže u podkastu za Novu ekonomiju novinar Birna i Vremena Radmilo Marković.

Radmilo je verovatno najverniji pratilac predsednikovih nastupa čije sadržaje na zanimljiv način prepričava na Tviteru, pod #KažePrecednik.

 

Preuzimanje delova teksta je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na novaekonomija.rs

Komentar(1)

  1. OTETE PARE ΛV SU PROKLETE!

    Moguće je zamajavanje penzionera da im neće biti isplaćena jednokratna pomoć od 20.000 dinara i da će penzije biti smanjene. Vlasti i PIO mogu da se ljute koliko hoće, a penzioneri ipak s pravom su obazrivi. Naime, Vučić je otimao penzije na oko 800.000 penzionera od 2014. do 2018. godine i oteo im oko 800 miliona evra, kojim parama spasio Srbiju od bankrotstva, a pomogao lopovima iz njegovog okruženja, a međuvremenu državu je zadužio za dvadeset milijarde evra. Od tih para gradi autoputeva, a dobar deo tih para je pokraden i krađa traje još uvek. Vučić zaboravio da postoji Istočna Srbija sa lošim putevima i železnicama, koje ne funkcionišu.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i pravilima korišćenja sajta.

Sajt je zaštićen pomocu reCaptcha i Google. Google Politika Privatnosti i Google Uslovi Korišćenja su primenjeni.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.