Impact Hab Beograd pokrenuo podkast o poslovnim neuspesima

Foto: Impact Hub

powered by Sounder

Impact Hab Beograd pokrenuo je novi podkast serijal u kome će sa osnivačima startapa i drugih IT kompanija govoriti o njihovim poslovnim neuspesima.

Razgovore će voditi Pavle KrivokućaManaging partner i COO Impact Haba Beograd, koji je pozvao sve zainteresovane da da sa budućim osnivačima podele svoje neuspehe.

"Iako je ljudski grešiti, neuspesi se u našoj kulturi i dalje teško opraštaju. Postoji taj strah i grč od greške, koje nas često paralizuje do te mere da ne probamo, ne rizikujemo, čime limitiramo za neko važno iskustvo i razvoj, putem kog možemo da dođemo do nekog velikog uspeha, u poslovnom ili privatnom smislu", navodi Krivokuća.

On dodaje da se obično kada ljudi govore o svojim prošlim neuspesima, naročito na javnim događajima, to često postane hvalospev, što neće biti cilj ovog podkasta.

"Ti pravi 'fejlovi' nas izbace žestoko iz koloseka, i ne dočekamo se uvek na noge i ne izvučemo te važne lekcije... Hajde da otvoreno pričamo o samom neuspehu, kako se desio, šta je dovelo do toga i naravno – koja je biznis ili životna lekcija proizišla iz toga", kaže Krivokuća.


Preuzimanje delova teksta je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na novaekonomija.rs

Novu ekonomiju možete pratiti na mrežama:

Pročitajte još

pošaljite komentar

Nema komentara

Prijavite se za njuzleter Nove ekonomije.

Ova stranica je zaštićena sa reCAPTCHA i primenjuju se Google Politika privatnosti i Uslovi korišćenja usluge

Nema pravih poslovnih i životnih odluka bez dobrih informacija.
Vaša email adresa će biti korišćena isključivo za potrebe slanja newslettera, a u skladu sa Politikom privatnosti.