Vesti iz izdanja

01.01.2023. 02:30

Klinika IOANNA REGEN

Autor: Promo

Ključ uspeha je ljubav i briga o drugima

Prof. dr Ioanna Batsialou, doktor medicine, dobrotvor, humanista

Dr Ioanna Batsialou, doktor medicine, dobrotvor, humanista

Samo zdrav čovek je srećan i uspešan čovek koji sebi, porodici, profesiji i zajednici može da se posveti i pruži svoj maksimum. Zato je važno da se očuvanju zdravlja pristupa integrisano, a ne parcijalno. Klinika IOANNA REGEN je jedina ustanova u regionu koja ima jedinstven holistički, odnosno sveobuhvatni multidisciplinarni pristup u oblasti regenerativne, estetske i anti-aging neoperativne medicine za idealno zdravstveno stanje kao preduslov savršenog izgleda, radne sposobnosti i životne radosti

Prof. dr Ioanna Batsialou jedan od najrespektabilnijih lekara u neoperativnoj estetskoj medicini, mezoterapiji i anti-aging medicini u Evropi. Ona je doktor nauka Medicinskog fakulteta u Beogradu, specijalista fizikalne medicine i rehabilitacije, sa užom supspecijalizacijom iz oblasti estetske, anti-aging medicine, mezoterapije, preventivne i regenerativne medicine.

Kao medicinski direktor i vlasnik Specijalističke lekarske ordinacije za rehabilitaciju, regenerativnu i preventivnu medicinu IOANNA REGEN u Beogradu, pored doktorata, tri master studije, preko 100 sertifikata i konstantnog usavršavanja, od 2022. postala je prvi ambasador u regionu za najkvalitetnije materijale – TEOXANE švajcarske medicinske filere.

Dr Ioanna Batsialou je promenila tok medicine u regionu time što je prva uvela estetsku medicinu koja se na Zapadu primenjivala, a danas, kao rođeni lider i inovator, prva je koja zastupa enormne benefite preventivne i regenerativne medicine.

Sa ciljem da unapredi, očuva i poboljša zdravlje i lepotu  pod okriljem IOANNA REGEN klinike, dr Ioanna je okupila tim vrhunskih stručnjaka iz Srbije i inostranstva – specijaliste kardiologije, endokrinologije, dermatologije, soft hirurgije i plastične hirurgije, dijetoterapije, genetičare, stručnjake kozmetologije i fizikalne medicine u cilju jedinstvenog i revolucionarnog pristupa brizi o zdravlju koju savremeno doba zahteva.

Klinika nudi sveobuhvatne procedure najviših svetskih standarda u medicinskoj praksi sa individualnim pristupom svakom pacijentu. Prevencija bolesti uz usporavanje procesa biološkog starenja organizma fokus je terapija koje osiguravaju bolji kvalitet života i sprečavaju teška oboljenja.

IOANNA REGEN klinika je jedina ustanova u regionu koja pruža jedinstven holistički, odnosno sveobuhvatni multidisciplinarni pristup u oblasti regenerativne, estetske i anti-aging neoperativne medicine za idealno zdravstveno stanje kao preduslov savršenog izgleda.

Kako je medicina jedna od najodgovornijih profesija, dr Ioanna kontinuirano usavršava znanje, umeće i medicinsku tehnologiju, što znači da učenje i specijalizacije nikada ne prestaju. Medicinska dostignuća i nove tehnologije otvorili su put ka savremenim metodama lečenja, što je dr Ioanni omogućilo da se bavi medicinom lepog i zdravog starenja.

Kao što smo pomenuli, ona je dovela regenerativnu i anti-aging medicinu u Srbiju u cilju prevencije bolesti i insistiranja na elegantnom starenju bez teških oboljenja, dok je estetska medicina – njena oblast specijalizacije tu kao podrška licu i telu da neminovnom starenju damo lepotu i dostojanstvenost.

POSEBAN BOKS

Ljubav prema profesiji, čoveku i Bogu

Poreklom iz Grčke, dr Ioanna se nakon 30 godina života i rada u Srbiji oseća podjednako Srpkinjom koliko i Grkinjom. U Srbiju ju je dovelo školovanje na Medicinskom fakultetu u Beogradu, gde je i doktorirala, a ostala je zbog ljudi i mentaliteta koji nije dalek grčkom.

Pre svega ostala je zbog ljubavi – prema svom suprugu, kog je ovde upoznala, prema ćerki koja je ovde rođena, prema kolegama sa kojima se školovala i potom radila, prema klijentima sa kojima je izgradila nezamenljive, prijateljske odnose, a neki od njih su postali i deo porodice.

Kako sama kaže, sve što je u životu radila, radila je sa ljubavlju prema čoveku, prema profesiji koja je za nju najhumaniji vid čovekovog delanja i prema Bogu koji joj je pružio talenat, kapacitet i volju da kroz život ide ne gledajući unazad.

POSEBAN BOKS

Kad god dajemo, tad i rastemo

Pored svih poslovnih i privatnih obaveza, dr Ioanna je prepoznatljiva podjednako i kao dobrotvor i smatra da je veoma važno da ljubav i brigu o drugima prenesemo na sva polja života i da darujemo onima kojima je to najpotrebnije.

Nekoliko puta godišnje organizuje humanitarne akcije sa organizacijom NURDOR – Nacionalnim udruženjem roditelja dece obolele od raka, sa kojima za praznike deli preko 40 paketića za decu. Donator je brojnih drugih organizacija, ustanova i udruženja, a neka od njih su Beogradska sigurna ženska kuća za žrtve porodičnog nasilja, Fondacija Nj. k. v. Katarine Karađorđević, Centar za zaštitu odojčadi, dece i omladine Zvečanska, Fondacija Novak Đoković, Univerzitetska dečja klinika Tiršova i Crkvena narodna kuhinja u Beogradu.

Kao veliki ktitor inicirala je akciju za izgradnju Crkve Svete Trojice na Vračaru, JEDNA CIGLA – NOVI HRAM, koja je podignuta 2018, a trenutno prikuplja novac za freskopisanje ove crkve. Važnost i lepota dobročinstva je nešto što smatra da treba negovati uvek, bez obzira na haos i nedostatak vremena koji karakteriše savremeni život.

Zastupa stav da kad god dajemo, tad i rastemo – a to se odnosi na sva polja njenog života i trudi se da svoju ljubav, posvećenost i znanje da svojoj porodici, kolegama i saradnicima, pacijentima i svima drugima kojima je potrebno. Darivanje ne znači samo materijalne stvari, to je ono što danas možda zaboravljamo. Ljubav i ono što nakon svih uspeha, bilo poslovnih, bilo privatnih, čini život – a jedan lekar to nikad ne zaboravlja.

Preuzimanje delova teksta je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na novaekonomija.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i pravilima korišćenja sajta.

Sajt je zaštićen pomocu reCaptcha i Google. Google Politika Privatnosti i Google Uslovi Korišćenja su primenjeni.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.