Vesti iz sveta

28.06.2024. 14:38

ClickOut Media

Autor: Nova ekonomija

AI kriptovalute rastu: FET i AGIX dobijaju preko 20 odsto, WienerAI pretprodaja prikuplja šest miliona dolara

Vizual: ClickOut Media
Hype oko veštačke inteligencije se vraća dok Fetch.ai i SingularityNET beleže rast od preko 20% danas, a Worldcoin takođe beleži dobitke.

U međuvremenu, nova AI kriptovaluta WienerAI takođe dobija zamah u svojoj pretprodaji, dok ukupna prikupljena suma prelazi šest miliona dolara.

Svi pogledi na AI kriptovalute dok Nvidia nadmašuje Microsoft 

AI kriptovalute rastu u trenutku kada je proizvođač čipova Nvidia postala najvrednija  kompanija na svetu.

Tržišna kapitalizacija ovog giganta sada je oko 3,3 biliona (hiljada milijardi) dolara, što je više od celokupne kripto industrije ili BDP-a Ujedinjenog Kraljevstva ili Francuske.

Cena Nvidia-e je ove godine porasla za 209 odsto, odražavajući kontinuiranu potražnju za računarskom snagom za obučavanje AI modela.

Ali, Nvidia-in uspon izazvao je pažnju i za kripto AI projektima, koji često imaju za cilj demokratizaciju pristupa AI infrastrukturi.

Fetch.ai i SingularityNET su imali među najboljim performansi danas.

FET je skočio neverovatnih 27 odsto, čime je poništio svoj nedeljni gubitak. Ipak, još uvek ima popust od 32 odsto u odnosu na cenu pre mesec dana i skoro 51 odsto u odnosu na svoj martovski rekord (ATH).

Projekat trenutno ima tržišnu kapitalizaciju od 1,4 milijarde dolara i dnevni obim trgovanja od 422 miliona dolara, što je skok od 111 procenata.

U utorak je poznati trgovac Crypto Bullet objavio da kupuje Fetch.ai i predviđa da će imati “jedan od najjačih oporavaka.”

U međuvremenu, Crypto Rover predviđa da će token uskoro dostići deset dolara, pružajući preko 6x od trenutne cene od 1,66 dolara.

Prelazeći na SingularityNET, projekat je takođe zabeležio značajan rast danas. Trenutno se trguje po ceni od 0,67 dolara, što je međugodišnje povećanje od 25 odsto, ali i pad od dva procenta ove nedelje i 35 odsto tokom juna. Takođe, ovo predstavlja pad od preko 50 odsto u odnosu na martovski istorijski maksimum.

Kao i FET, analitičari imaju velika očekivanja za AGIX. U nedavnoj analizi, PipSnipers primećuje da se projekat trguje u makro uzlaznom klinu i predviđaju da će sledeći talas gurnuti cenu na visine od 4,9 dolara.

Sa dominacijom Nvidie na berzi, tržišni uslovi ne mogu biti bolji za kriptovalute sa AI tematikom.

Jedan od najnovijih projekata koji izaziva uzbuđenje je WienerAI, novi meme token – AI trgovački bot koji je trenutno u pretprodaji.

Da li je ovo sledeća AI kriptovaluta koja će eksplodirati?

WienerAI pretprodaja prikuplja šest miliona dolara. Dok njegova AI funkcionalnost obavlja teži deo posla, WienerAI meme kriptovaluta ima spoljašnjost okrenutu zajednici, izazivajući uzbuđenje među početnicima i spekulativnijim trgovcima.

Ova kombinacija vrhunske inovacije i memetičke zaigranosti dovela je do navednog uspeha u pretprodaji.

Glavna prednost projekta je AI poboljšani trgovački bot koji će pretraživati tržište za prilike na osnovu kriterijuma koje postavljaju korisnici.

Kada pronađe prilike koje su korisniku prihvatljive, može iskoristiti svoju automatizovanu izvršnu funkciju iz jednostavnog i intuitivnog korisničkog interfejsa.

Dok povećava trgovačke sposobnosti korisnika, WienerAI bot rešava složeno korisničko iskustvo kupovine kriptovaluta na lancu.

Iz tog razloga, WienerAI je velika stvar u DeFi domenu.

Pored podrške od strane investitora, istaknuti industrijski stručnjaci su pohvalili novu kripto pretprodaju.

U nedavnom videu, YouTube kanal Crypto News rekao je da ima potencijal od 100x.

Trenutna WienerAI cena u pretprodaji je 0,00072 dolara, ali će se povećati tokom kampanje, sa sledećim povećanjem najavljenim za naredni dan.

Posetite WienerAI

Preuzimanje delova teksta je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na novaekonomija.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i pravilima korišćenja sajta.

Sajt je zaštićen pomocu reCaptcha i Google. Google Politika Privatnosti i Google Uslovi Korišćenja su primenjeni.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.