Honda ADV350 skuter premijerno predstavljen u Milanu

Foto: Promo

Honda ADV350 skuter imao je svoju zvaničnu premijeru na EICMA salonu motocikala u Milanu, dok se na srpskom tržištu očekuje u aprilu 2022. godine, saopštio je proizvođač.

Već na prvi pogled novi ADV350 izdvaja se u odnosu na druge, a Honda dodaje da je u pitanju avanturistički skuter, pouzdan nezavisno od podloge ili dužine relacija,

"Da je reč o avaturističkom skuteru, može se primetiti i po prednjem delu modela: položaj za vožnju nudi prirodnu kontrolu, a šasija (koja obuhvata 37mm USD viljuške, ram od čelične cevi i zadnje amortizere sa udaljenim rezervoarom) podešena je za agilno upravljanje", dodaje se u saopštenju.

Laki 15-inčni prednji i 14-inčni zadnji točak nose 120/70-15 prednju i 140/70-14 zadnju Tubles gumu sa blok-šarom, a jednostruki disk od 256mm uparen je sa zadnjim diskom od 240mm.

Motor od 330cc, pojačan sistemom Smart Power+ (eSP+) SOHC sa četiri ventila, daje vršnu snagu od 21,6kW i obrtni moment od 31,9Nm. Honda kontrola izbora obrtnog momenta (HSTC) i signalizacija naglog zaustavljanja su standardna oprema.

Vetrobran se podešava pomoću kliznog mehanizma sa zaključavanjem kroz dve faze i hod of 133mm. U visokom položaju, protok vazduha se kontrolište tako da obavija ramena i umanjuje zamor tokom dužih putovanja velikom brzinom.

LCD kontrolna tabla ADV350 integriše Honda sistem kontrole smartfona glasom, koji u pokretu povezuje vozača sa njegovim uređajem i dopušta glasovnu kontrolu telefonskih poziva i muzike pomoću Honda’s RoadSync sistema.

Vozilo je opremljeno i pametnim ključem, koji kontroliše glavni prekidač paljenja i zaključavanje sedišta iz džepa vozača, tako da se model automatski zaključava dok se vozač udaljava.


Preuzimanje delova teksta je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na novaekonomija.rs

Novu ekonomiju možete pratiti na mrežama:

pošaljite komentar

Nema komentara

Prijavite se za njuzleter Nove ekonomije.

Ova stranica je zaštićena sa reCAPTCHA i primenjuju se Google Politika privatnosti i Uslovi korišćenja usluge

Nema pravih poslovnih i životnih odluka bez dobrih informacija.
Vaša email adresa će biti korišćena isključivo za potrebe slanja newslettera, a u skladu sa Politikom privatnosti.