Tviter uvodi opcije video-odgovora

Foto: Twitter/Screenshot

Tviter je najavio uvođenje nove opcije koju je nazvao "citiranje tvita reakcijom". To znači da će korisnici moći da dele tuđe tvitove reagujući pomoću video snimka ili fotografije.

Slična funkcija, takozvani video odgovori, već postoji na društvenoj mreži TikTok, a nedavno je i Instagram dodao svoju verziju ove opcije u aplikaciji.

Kako se navodi, opcija se trenutno testira na iOS uređajima i kod određenog broja korisnika. Svako ko ima pristup ovoj funkciji, može da odabere opciju "citiraj tvit sa reakcijom" direktno u meniju za retvitovanje.

Tada se otvara kamera i može da se snimi video reakcija korisnika. Kao reakcija može da se odabere neku od već postojećih fotografija ili video snimaka iz telefona.

Tviter dugo vremena nije imao nove funkcije za svoje korisnike, niti promene. Ipak, još nije poznat datum kada će nova opcija biti dostupna svim korisnicima.

Tviter uvodi opciju "nije se desilo"
Tviter označio RTS, Tanjug, Kurir, Politiku kao medije koji sarađuju sa državom

Preuzimanje delova teksta je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na novaekonomija.rs

Novu ekonomiju možete pratiti na mrežama:

pošaljite komentar

Nema komentara

Prijavite se za njuzleter Nove ekonomije.

Ova stranica je zaštićena sa reCAPTCHA i primenjuju se Google Politika privatnosti i Uslovi korišćenja usluge

Nema pravih poslovnih i životnih odluka bez dobrih informacija.
Vaša email adresa će biti korišćena isključivo za potrebe slanja newslettera, a u skladu sa Politikom privatnosti.