Foto: Nova ekonomija

10 godina Business Info Group (FOTO GALERIJA)

Foto: Nova ekonomija
Business Info Group, izdavač Nove ekonomije, proslavila je 10 godina poslovanja sa prijateljima i saradnicima. 

Kompanija je osnovana 2009. godine, bavi se stvaranjem kvalitetnih poslovnh sadržaja i informisanjem javnosti, putem edicija, konferencija, časopisa i portala Nova ekonomija. 

Na proslavi su predstavljene i nove edicije "Lideri društvene odgovornosti" i "Hoću da kažem". 

Profesor Ljubomir Madžar: "Nova ekonomija je časopis iz koga se može mnogo naučiti i oni koji su orijentisani na učenje dobro čine, ako čitaju taj časopis. Dve činjenice su vredne pomena, prva je da u ovom moru informacija, gde se čovek teško može orijentisati, Nova ekonomija zna da odabere teme koje su istinski relevantne. Nova ekonomija ne ostaje samo na registrovanju činjenica, nego tu postoji i jedna analitička nadgradnja, koja je možda i uzbudljivija od samih činjenica."

Doktor Miroslav Đorđević: "Od kada je pre sedam godina izašao prvi broj, Nova ekonomija traje i opstaje. Časopis nije samo usmeren na ekonomiju, već svako može u njemu da nađe dobre članke bilo da je iz kulture, medicine, nauke ili prava. Mene je Nova ekonomija spojila sa školskim drugom nakon 50 godina, pošto je i on davao intervju iz dalekog Njujorka".

Profesor Mihailo Crnobrnja: "Meni je zadovoljstvo da pripadam grupi ljudi koja stalno traži i nalazi rešenja i odgovore na to šta nam ne valja i šta bi trebalo da bude bolje. Želim i nama i vama uspešne dane ubuduće, ja sam rođen kao optimista i verujem da je čaša uvek polu puna i nadam se da će naša čaša lepo da se puni novim sadržajima."

Slike sa proslave možete pogledati u galeriji ispod teksta. 

Novu ekonomiju možete pratiti na mrežama:

Pročitajte još

pošaljite komentar

Komentari (1)

  • dejana

    Katastrofalne fotografije i ambijent proslave. Veoma nizak nivo za portal koji hoce da bude tkz. brend u novinarstvu. Zasto nema Mire Glisic Simic na proslavi, kao velike prijateljice urednice i veoma cenjenog strucnjaka na polju poslovanja i moderne ekonomije? Zasto, steta