Srbija

03.02.2017. 11:52

Nova ekonomija

Autor: Nova Ekonomija

13. Dani hvarske kuhinje u restoranu Šaran počinju u ponedeljak

Srbija

03.02.2017. 11:52

Restoran sa najdužom kulinarskom tradicijom na Zemunskom keju – Šaran, na čelu sa Jasminom Vekić i restoran sa najdužom kulinarskom tradicijom na Hvaru Kod kapetana pod vođstvom Jurice Tomičić, spojili su pre 13 godina ideju da se prijateljstvo, ljubav prema ribljim specijalitetima, dobrom vinu, muzici i druženju, pretoči u Dane Hvara u restoranu Šaran.

Od ponedeljaka 6. februara, pa do 6. marta 2017. svi zainteresovani će moći da uživaju u vatrometu ukusa na Danima hvarske kuhinje u restoranu Šaran.

Ovi tradicionalni dani, održavaju se već 13 godina, a kao i prethodnih, i ove će u ponudi biti sva originalna jela sa područja Hvara specifična po svežoj morskoj ribi.

Za ljubitelje dobrog vina na raspolaganju je vino vinarije Marijan iz Pitve.

Kuvari sa Hvara – Hrvoje Tomičić i Tonči Jerković, kao i Nenad Lučić i Đura Zorić iz Beograda – biće zaduženi za ovogodišnji kulinarski hedonizam, a na vama je da izaberete dan i prepustite se morskom gastro uživanju.

Preuzimanje delova teksta je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na novaekonomija.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i pravilima korišćenja sajta.

Sajt je zaštićen pomocu reCaptcha i Google. Google Politika Privatnosti i Google Uslovi Korišćenja su primenjeni.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.