Srbija

21.01.2023. 11:13

Autor: Mateja Agatonovic

Preko 100 kompanija se bori za Hot Spot eCommerce Awards

Foto: Pixabay

Srbija

21.01.2023. 11:13

E-commerce asocijacija Srbije drugu godinu za redom organizuje dodelu nagrada Hot Spot eCommerce Awards. Dodeljuje se preko 25 nagrada kojima se odaje priznanje iz oblasti e-trgovine kompanijama koje su doprinele napretku elektronske trgovine u Srbiji i regionu, saopštili su organizatori.

Oni koji su svojim trudom doprineli boljem korisničkom iskustvu i generalnom razvoju branše zaslužuju da budu nagrađeni, a za nagrade se bori preko 100 kompanija.

Kategorije u kojima se nagrade dodeljuju su različite, o dobitnicima odlučuje javnost, putem javnog glasanja koje je organizovano na sajtu Hot Spot Awards-a, kao i stručni žiri.

Svečana dodela nagrada održava se 26 januara u hotelu Metropol. Glasanje javnosti je u toku, a paralelno se sastaje i stručni žiri.

„Kompanije koje se bave e-trgovinom su upravo one koje nam omogućuju jednostavniji život, uštedu vremena i novca. Stoga smatramo da je važno podržati ih i onima koji pružaju najbolje korisničko iskustvo uručiti priznanje, pre svega jer znamo šta znači biti tu za svakog kupca i šta znači ulagati svoje resurse u to da kupac bude zadovoljan. Stoga vas pozivamo da posetite sajt Hot spot awards-a i glasate za kompanije za koje smatrate da zaslužuju ova priznanja“, dodaje se u saopštenju.

Preuzimanje delova teksta je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na novaekonomija.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i pravilima korišćenja sajta.

Sajt je zaštićen pomocu reCaptcha i Google. Google Politika Privatnosti i Google Uslovi Korišćenja su primenjeni.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.