FOTO: Bukephalos/Wikipedia

Ada Ciganlija gradi platformu za posmatranje gejzira

FOTO: Bukephalos/Wikipedia

Javno preduzeće Ada Ciganlija platiće 15 miliona dinara za izgradnju pešačke platforme iznad površine jezera, sa koje će posetioci moći da posmatraju veštački gejzir koji se nalazi na Adi.

"Pešačko-panoramska platforma će se koristiti u sklopu turističke ponude Sportsko rekreativnog kompleksa Ada Ciganlija za posmatranje i fotografisanje veštačkog gejzira”, piše u konkursnoj dokumentaciji.

Ovaj posao obaviće preduzeća Elkoms i Gama-Ram iz Beograda, vidi se iz obaveštenja o zaključenom ugovoru, koji je potpisan 16. decembra.

Ove dve kompanije podnele su zajedničku ponudu i bile jedini ponuđač. JP Ada Ciganlija je procenila vrednost javne nabavke na 15 miliona dinara, a cena koju su ponudili Elkoms i Gama-Ram bila je tačno 14.999.884,7 dinara.

Rok za izvođenje posla je 30 kalendarskih dana od dana uvođenja u posao.

Kako se vidi iz konkursne dokumentacije, platforma će biti osmougaona, površine 100 kvadratnih metara, a do nje će se stizati preko pešačkog mosta dugog 14 metara.

Na platformu će moći da stane 50 ljudi odjednom, vidi se iz tehničkog opisa koji je sastavio projektant, preduzeće Urbopolis.

PROČITAJTE JOŠ:

Biznismenu povezanim sa SNS 16 miliona da čuva Adu Ciganliju

 

Preko milion za vrapca i cvet na Adi Ciganliji

Novu ekonomiju možete pratiti na mrežama:

Pročitajte još

pošaljite komentar

Nema komentara