Vesti iz zemlje

31.01.2024. 14:29

Balkan Business Forum

Autor: Nova ekonomija

Balkan Biznis Forum 2024 – Povezivanje Lidera, Kreiranje Uspeha!

Vizual: Balkan Business Forum

Balkan Business Forum je regionalno značajna poslovna konferencija koja godinama unazad okuplja, podržava i neguje zajednicu lidera u regionu. Ovogodišnji forum biće održan 25. aprila 2024. godine u MTS Dvorani u Beogradu..

Posebna vrednost ovogodišnjeg BBForuma je što će se prvi put u Beogradu predstaviti metodologije: LEADERS’ GPS – Hoshin Success Compass ™ i Archetypes at Work ™.

Program za BBForum 2024 je pravo osveženje u poslovnom svetu. Sa NOVIM i korisnim metodologijama na ovim prostorima, te inovativnim i svežim pogledima na profesionalni i lični razvoj., program je na preseku biznisa, inovacija i kreativnosti.

Naši govornici – Matthew Cross, Suzie Lewis, Dr Laurence Hillman i Gerti Saumer su svetski poznati stručnjaci, poslovni vizionari, kreativci i pioniri novih metodologija.

Pripremite se za inspiraciju koja će transformisati vaš profesionalni i lični život!

Matthew Cross , vodeći američki strateg koji se na listi American Fortune 100 nalazi među vodećih 100 stratega u svetu, za čija predavanja se u New York-u uvek traži karta više, donosi potpuno novu metodologiju,„LEADERS’ GPS  –  Hoshin Success Compass ™ „ namenjenu elitnim liderima. Ova radionica vam omogućava da otkrijete metodologiju koju primenjuju lideri u Fortune 100 kompanijama, olimpijski sportisti, kao i vrhunski performeri u drugim oblastima, uključujući holivudske glumce i poznate umetnike.

U svojoj impresivnoj karijeri, Matthew je sarađivao sa više stotina kompanija u oblasti strateškog planiranja i razvoja, uključujući neke od najvećih kao što su – Black Rock, Bank of America, Merrill Lynch, Morgan Stanley,  i drugi.

Suzie Lewis , osnivač i generalni direktor kompanije „Transform for Value“, bivši AIRBUS GROUP Lider inicirala je osnovala Leadership University u AIRBUS-u za razvoj LIDERSTVA. Suzie je imala ključnu ulogu u kreiranju i sprovođenju nove strategije obuke Lidera. Suzie se ističe kao nezaobilazni akter u svetu poslovnih inovacija. Njeno ime je sinonim za inovacije, liderstvo i transformaciju u poslovnom svetu.

Laurence Hillman PhD , Archetypal Coach and Consultant, doktor filozofije, Profesor na Harvard i Oksford Univerzitetu, održaće značajno i interesantno predavanje Archetypes at Work™, na BBForumu 2024. Workshop Archetypes at Work™, se bavi temom liderstva i kako osposobiti lidere da budu „future fit“ u  kompleksnom vremenu u kojem živimo. Laurence se smatra jednim od najznačajnijih mislilaca, učitelja i stvaralaca modernog vremena.

Gerti Saumer, ekspert za mentalno zdravlje i emocionalne veštine, menadžment  konsultant i izvršni trener, savetnik za neuronauku i liderstvo, CEO u kompaniji Saumer Mental Health GmbH, kompaniji koja se ističe pružanjem inovativnih i personalizovanih rešenja, bilo kroz savetovanje ili radionice.

Kao sastavni deo programa biće realizovana i ekskluzivna panel diskusija “INSPIRATIVNI LIDERI REGIONA” koja će okupiti regionalne stručnjake iz relevantnih oblasti, koji će zajedno dati odgovore na aktuelne biznis teme.

Ova nezaobilazna međunarodna konferencija pružiće jedinstvenu priliku za povezivanje sa uspešnim pojedincima, deljenje iskustava i stvaranje nezaboravnih poslovnih prilika. A sve to u prijatnoj konfer atmosferi,  uskusnoj hrani i specijalnim iznenađenjima za koje su se posebno pobrinuli partneri događaja.

Detalji o Forumu, predavačima, VIP sesijama, prijavi za učešće su dostupni na sajtu konferencije www.bbforum.rs

Preuzimanje delova teksta je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na novaekonomija.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i pravilima korišćenja sajta.

Sajt je zaštićen pomocu reCaptcha i Google. Google Politika Privatnosti i Google Uslovi Korišćenja su primenjeni.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.