Belgrade Youth Fair 22. i 23. aprila

Foto: Belgrade Youth Fair

Sedmi po redu Belgrade Youth Fair održaće se ove godine u interaktivnom onlajn formatu 22. i 23. aprila. Mladi će imati priliku da se povežu sa mnogobrojnim poslodavcima i tako sebi obezbede praksu ili zaposlenje, ali i steknu mnogobrojna znanja za koja će dobiti besplatan sertifikat. Program će trajati od 10 do 17 časova, a činiće ga sajamski i konferencijski deo, navodi se u saopštenju.

"I ove godine, zbog još uvek aktuelne situacije sa pandemijom, Belgrade Youth Fair će biti organizovan u interaktivnom online formatu, ali sa ispunjenjem svih očekivanja kandidata i poslodavaca", naveo je Miloš Čevizović, direktor projekta.

Kako je dodao, biće predstavljeni mnogobrojni programi praksi i zapošljavanja koje poslodavci i dalje nude uprkos pandemijskoj situaciji, a svi prisutni će moći da učestvuju na simulacijama intervjua, CV savetovalištu, kao i brojnim radionicama, nagradnim kvizovima i panel diskusijama. 

Tokom konferencijskog dela projekta koji će držati stručnjaci iz kompanija učesnica govoriće se, između ostalog, o tome kako tražiti posao i pripremiti se za intervju, kako izabrati poslodavca i naći idealan posao, kao i o marketingu, HR trendovima, biznisu i informacionim tehnologijama.

Cilj ove manifestacije jeste povezivanje mladih sa poslodavcima, kompanijama i institucijama, kao i pružanje prilike da, u okviru besplatnih predavanja, radionica i edukacija, prošire svoja znanja iz različitih sfera, ali i da se upoznaju sa načinom funkcionisanja najuspešnijih kompanija u regionu i čuju kako izgleda biti deo takvog tima.

Studenti i diplomci, kao i svi ostali koji traže novi posao, već sada mogu da šalju svoje radne biografije za praksu/posao putem sajta, a one će svim kompanijama koje učestvuju na sajmu biti prosleđene i dostupne do kraja godine.

Novu ekonomiju možete pratiti na mrežama:

pošaljite komentar

Nema komentara