Draftomat – softver za brzo kreiranje dokumenata

Draftomat

Draftomat je nov softver na tržištu za document automation i knowledge management. Sastoji se od tri komponente koje mogu da se koriste zajedno ili nezavisno jedna od druge.

Draftomat drafts omogućava korisnicima da u Microsoft Wordu kreiraju interaktivne automatizovane templejte koristeći no-code tehnologiju i da od njih prave dokumente kroz intuitivni Q&A proces. Kreiranje dokumenata se odvija u Wordu ili preko Web portala. Softver je jedinstven po tome što korisnicima omogućava da proces automatizacije I produkcije dokumenata obavljaju u Wordu I da na taj način postupaju u skladu sa svojim internim procedurama I bezbednosnim standardima. Web portal je veoma bezbedan I daje korisnicima mogućnost podešavanja različitih nivoa korisničkih privilegija. Na taj način, veliki biznis korisnici mogu na jednostavan način da distribuiraju svoje templejte unutar organizacije i prate njihovo korišćenje. 

Draftomat galaxy je web platforma koja pravnicima i konsultantima omogućava da unaprede svoju praksu kreiranjem template-as-a-service modela za svoje klijente. Galaxy predstavlja bezbedno mesto za klijente koji su dobili pristup automatizovanim templejtima.

Treća komponenta softvera je Draftomat Knows uz pomoć koje korisnici mogu da povrate i koriste vredan know-how. Korisnici kreiraju svoju know-how biblioteku u kojoj čuvaju isečke iz svojih pravnih analiza, ugovora I drugih pravnih dokumenata, uključujući mejlove, u kojima se nalaze best-practice klauzule, pravni saveti ili drugi sadržaj za koji očekuju da će ga koristiti u budućnosti. Isečci mogu da budu tagovani što omogućava korisniku da ih lako pronadje I ubaci u novi dokument koji će podeliti sa korisnicima u svojoj organizaciji ili sa svojim klijentima. 

Koncept draftomata je razvijen od strane advokata koji ga posmatraju iz perspektive realnog korisnika. 

Više informacija o draftomatu možete pronaći na sajtu ili kontaktiranjem Draftomat tima putem adrese office@draftomat.app

Novu ekonomiju možete pratiti na mrežama:

Pročitajte još

pošaljite komentar

Nema komentara

Prijavite se za njuzleter Nove ekonomije.

Ova stranica je zaštićena sa reCAPTCHA i primenjuju se Google Politika privatnosti i Uslovi korišćenja usluge

Nema pravih poslovnih i životnih odluka bez dobrih informacija.
Vaša email adresa će biti korišćena isključivo za potrebe slanja newslettera, a u skladu sa Politikom privatnosti.