Er Srbija: Partnerstvo sa platformama Booking.com i Rentalcars.com

Foto: Er Srbija

Er Srbija je sklopila partnerstvo sa dva brenda koja posluju u sklopu svetske onlajn platforme za putovanja Booking Holdings, Booking.com i Rentalcars.com. Putnici će moći da rezervišu smeštaj preko sajta Booking.com koji im omogućava pristup bazi od preko 28 miliona smeštajnih jedinica, a moći će i da iznajme automobil preko sajta Rentalcars.com, sa opcijama za preuzimanje vozila na preko 60.000 lokacija širom sveta, navodi se u saopštenju nacionalne avio-kompanije.

Od januara 2021. godine putnici će moći da organizuju svoje celokupno putovanje preko sajta airserbia.com, od rezervacije leta, preko rezervacije smeštaja do rentiranja vozila.

Dodatne usluge za putnike dostupne su preko banera na početnoj strani sajta kompanije Er Srbija kao i u sekciji "Ostale dodatne usluge", na stranici "Dodatne usluge".

Putnici koji kupe kartu preko sajta Er Srbije takođe dobijaju pristup ovim servisnim opcijama na stranici za potvrđivanje ili preko sekcije "Moja rezervacija".

Kako bi se obeležio početak saradnje, putnici Er Srbije koji do 31. marta 2021. putem sajta nacionalnog avio-prevoznika rezervišu smeštaj na Booking.com, dobijaju popust od 20 odsto za boravak do 31. marta 2021, navodi se u saopštenju.

Novu ekonomiju možete pratiti na mrežama:

pošaljite komentar

Nema komentara