Let Beograd-Puket 300-ta destinacija Turkish Airlines-a

Turkish Airlines, avio - kompanija koja leti u više zemalja i na više međunarodnih destinacija nego i jedna druga avio - kompanija, uvela je direktne letove Istanbul - Puket. 

Putnicima iz Beograda veza za Puket dostupna je četiri puta nedeljno: ponedeljkom, četvrtkom, subotom i nedeljom sa kratkim vremenom presedanja u Istanbulu.

 "Turkish Airlines sa uzbuđenjem širi svoju mrežu letova i nudi putnicima sve više moguċnosti za putovanja. Kao višestruko nagrađivana avio - kompanija koja poziva svoje putnike da istraže lepote našeg sveta, logičan korak bio je da izaberemo Puket kao svoju narednu destinaciju", istakao je gospodin Bilal Eksi, izvršni direktor Turkish Airlinesa, na inauguracionoj ceremoniji.

Puket je pun pogodak za ljubitelje peščanih plaža, toplog i čistog mora i čarobne prirode. Ovaj tropski raj, pored naširoko poznatih plaža, nudi i bogat sadržaj za ljubitelje aktivnijeg odmora.

Veliki izbor izvrsnih restorana, buran noćni život, atraktivni butici i prodavnice ispuniće i najzahtevnija očekivanja, navodi se u saopštenju turske aviokompanije.


Novu ekonomiju možete pratiti na mrežama:

Pročitajte još

pošaljite komentar

Nema komentara